June 23, 2023

ŽELIMO DOBRODOŠLICU NOVOM DILERU U OVLAŠĆENOJ CITROËN MREŽI

Ovih dana otvoren je novi salon Citroën vozila u Beogradu. U renomiranoj auto kući Kompresor na Dorćolu, na adresi Žorža Klemansoa 19, svi zainteresovani kupci Citroën vozila mogu da vide najnovije modele i urade test vožnju.

AK KOMPRESOR posluje od 2006. godine i ovlašćeni je serviser i prodavac novih motocikala, putničkih i lakih komercijalnih vozila više brendova. Citroën je najnoviji brend u njihovom portfoliu koji će upotpuniti sliku jedne od najvećih auto kuća u Srbiji. AK Kompresor ima učešće na tržištu oko 10%, odnosno približno svaki deseti automobil u našoj zemlji kupljen je u ovoj auto kući.

AK Kompresor je postao i ovlašćeni serviser Citroën vozila na dve lokacije, u Žorža Klemansoa 19 na Dorćolu i u Patrijarha Dimitrija 1-3 u Rakovici. Vozači Citroën-a ubuduće mogu s puno poverenja da servisiraju svoja vozila u garantnom i vangarantnom roku, bez obzira da li se radi o mehaničkim, električarskim ili limarskim radovima.

Svi u Citroën-u žele dobrodošlicu novom članu porodice! Radujemo se budućoj uspešnoj saradnji koja će u našoj zemlji brend Citroën predstavljati na još bolji i kvalitetniji način.