C4 i C4 X – PONUDA

EASY DAYS

LAKO JE DA SE ODLUČIŠ ZA C4 ILI NOVI C4 X
SADA ODABERI C4 ZA 20.990 € ILI NOVI C4 X ZA 21.990 €

Iskoristite ekstra ponudu i snižene cene za sve verzije C4 i novog C4 X.

Brza isporuka!

CITROËN C4 Feel PureTech 100 S&S BVM6 sada već za 20.990 € sa uračunatim popustom od 1.600 €

ili

CITROËN C4 X Feel PureTech 100 S&S BVM6 sada već za 21.990 € sa uračunatim promotivnim popustom od 2.000 €!

Citroën C4 poseduje eleganciju, inovativnost i dinamičnost kompaktne berline. Uočljivi su aerodinamični oblik, prefinjene linije, novi svetlosni potpis napred i pozadi i jedinstveni dizajn sa mnogobrojnim mogućnostima personalizacije. Snagu i karakter SUV-a nameću povišena karoserija i točkovi velikog prečnika

Novi Citroën C4 X predstavlja elegantnu, atraktivnu i pristupačnu alternativu klasičnim modelima srednje veličine, kombinuje eleganciju hečbeka, moderan stav SUV-a i sa dužinom od 4,60 m večni karakter berline sa 4 vrata. Nudi konektivnost poslednje generacije zahvaljujući intuitivnom interfejsu My Citroën Drive Plus, koji je predstavljen na novom Citroënu C5 X.

C4 i C4 X izdvaja vrhunski nivo udobnosti koji obezbeđuju oslanjanje na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima®, sedišta Advanced Comfort i novitet – Smart Pad Support Citroën™ za praktično korišćenje tableta kod suvozača. Uvedene su i mnogobrojne tehnologija za povezivanje i tehnologije za pomoć u vožnji, među kojima je i Highway Driver Assist za poluautonomnu vožnju.

Ovo je samo deo sjajne opreme, pa vas pozivamo da kontaktirate najbližeg dilera, direktno ili online, i zakažete probnu vožnju i proverite ponudu za modele C4 i C4 X.

EKSTRA PONUDA, BRZA ISPORUKA!

Lako je da se odlučiš.

 

2 GODINE CITROËN ASISTENCIJE NA PUTU

Vozite bezbrižno uz pomoć na putu 24 sata, 7 dana u nedelji, u Srbiji i u većini evropskih zemalja.

MY CITROËN

My Citroën vam omogućava da ostanete povezani sa vašim vozilom. Zahvaljujući ovoj aplikaciji dobijate personalizovano praćenje održavanja vašeg vozila i pristup Citroën uslugama.