C5 X – PONUDA

BRZA ISPORUKA UZ SJAJNE FINANSIJSKE USLOVE

Citroën se vraća segmentu pravih putničkih limuzina sa modelom koji unosi inovacije u tradicionalni segment premijum modela. C5 X nudi prošireni Head up displej u boji na vetrobranu u visini očiju, koji predstavlja prvi korak prema proširenoj realnosti. Njegov interfejs je osmišljen poput touchscreen tableta, nudi mogućnost personalizacije i vidžete na početnom ekranu. Ovaj sistem raspolaže prirodnim glasovnim prepoznavanjem, efikasnim i lakim za korišćenjem, ličnim asistentom koji razume šta mu se kaže, odgovara na pitanja i izvršava naredbe.

C5 X nudi najbolje po pitanju poluautonomne vožnje nivoa 2 i vozač ne mora više da upravlja brzinom ili putanjom, vozilo preuzima brigu o ovim funkcijama. Mnogi drugi uređaji olakšavaju svakodnevno putovanje i spaja najbolje od tri različita sveta: status i eleganciju limuzine, dinamičnost i polivalentnost karavana i savremenost i robusnost SUV-a.

Pozivamo vas da uživate u vožnji već ovog proleća.

Posetite neki od naših prodajnih salona  i odaberite C5 X po specijalnim uslovima finansiranja. Finansijska ponuda važi samo do 30.04. pa požurite da odaberite svoj C5 X.