CITROËN ELEKTRIČNA I PLUG-IN HIBRIDNA VOZILA

VOŽNJA NA STRUJU ZA SVE POTREBE LJUDI

Mi u Citroenu verujemo da električni automobili i dostavna vozila treba da budu dostupna svima. Predstavljamo vam naš potpuno električni asortiman koji se sastoji od modela Ami Electric, ë-C4 Electric, ë-C4 X Electric ë -Berlingo. Ako tražite plug-in hibrid, birajte između modela kao što su novi C5 Aircross Plug-in Hybrid i novi C5 X Plug-in Hybrid, svaki sa dometom vožnje na struju do 55 km savršeno prilagođenim za većinu dnevnih putovanja. Naš nagrađivani asortiman kombija sada nudi i električni ë-Berlingo Van. On predstavlja minimalan kompromis sa identičnim zapreminama tereta kao i za benzinske i dizel motore.

Zato volimo da kažemo da imamo sve vrste električne energije za sve vrste ljudi – ELECTRIC FOR ALL.

OTKRIJTE NOVI CITROËN ELEKTRIČNI PROGRAM

Razmišljate o prelasku na električno vozilo? Možda sve to izgleda prilično zastrašujuće, ili ste možda već posedovali plug-in hibrid ili potpuno električni automobil ili kombi i razmišljate o prelasku na Citroën. Ako tražite informacije i odgovore u vezi korišćenja elektičnih vozila, možemo da Vam pomognemo, a kada budete spremni, prodajni savetnici u našoj zvaničnoj Citroën mreži spremni su da vam pruže sve informacije kako da se nađete za volanom nekih od najtiših, najugodnijih za vožnju i najudobnijih električnih vozila.
e-C4 eletrifikacija

CITROËN ELEKTRIČNA GAMA

Kako svi postajemo svesniji brige o našoj planeti i životnoj sredini, električni automobili postaju veoma traženi a uz to su i ekonomičniji. Tiši su, manje stresni i proizvode nultu emisiju gasova.
Postoji razlog zašto je gama Citroën električnih automobila toliko važna i popularna.Nisu samo ekološke prednosti i praktičan dizajn ono što Citroën električne automobile čini tako poželjnim. Svi modeli dolaze sa odličnom Citroën tehnologijom, tako da se zaista izdvajaju iz mase.
Otkrijte mnoge prednosti game Citroën električnih vozila.

e-C4

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

DEFINICIJA MOBILNOSTI U KLASI Ë-COMFORT

Citroën ë-C4 Electric vam omogućava svakodnevnu vožnju u potpuno električnom režimu. Putujte u miru, u okruženju nalik na čauru, gde su svi spoljni zvukovi filtrirani. Uživajte u iskustvu tihe vožnje, sa direktnim ubrzanjem i glatkim oslanjanjem, osećajući pravo zadovoljstvo u vožnji. Budite kao kod kuće u mekim, udobnim i naprednim sedištima, okruženi pažljivo dizajniranom ergonomijom, sa interfejsima i namenskim uslugama koje se savršeno uklapaju u Vaš život. Sve doprinosi povećanju udobnosti na putu, za sve putnike.

UPOZNAJTE Ë-C4 ELECTRIC

Copyright Alex Rank @ Continental Productions

NOVI CITROËN Ë-C4 X ELECTRIC

ELEGANTAN I JEDINSTVEN KONCEPT

Citroën sa modelom ë-C4 X Electric učestvuje u ubrzanju energetske tranzicije zavodljivom kombinacijom dizajna, udobnosti i prostranosti, sa potpuno jedinstvenim električnim pokretanjem i vožnjom koja emituje nultu emisiju štetnih gasova. ë-C4 X u WLTP ciklusu nudi domet do 360 km sa električnim motorom od 100 kW i 136 KS, kao i brzo punjenje (100 km za 10 minuta) sa jednosmernom strujom od 100 kW. ë-C4 X Electric pokreće CITIZEN, Citroënovo iskustvo mobilnosti za 100% zen iskustvo. Ova inicijativa proširuje Citroënovu posvećenost dobrobiti kupaca, ali i celokupnog ekosistema.

UPOZNAJTE NOVI Ë-C4 X ELECTRIC

Ami Electric

NOVI CITROËN AMI 100% ELECTRIC

POTREBA ZA JEDNOSTAVNOM, PRISTUPAČNOM I BEZBEDNOM ELEKTRIČNOM STABILNOŠĆU

Sad je i zvanično! AMI 2023 godine dolazi u Srbiju! Pitali smo vas da li želite AMI i odgovor je bio glasno „Da!“.Sa potpuno električnim dometom do 75 km i maksimalnom brzinom od 45 km/h, AMI je napravljen za naše gradove. On je nekomformističan, sa 2 sedišta, sa 100% električnim pogonom, sa zaštitnim efektom i kompaktnim dizajnom, okretan i sa mogućnošću personalizacije. AMI 100% Electric poseduje jedinstvene karakteristike koje ruše ustaljena pravila. On je zadivljujući odgovor našeg inovativnog brenda na nove potrošačke navike, zahteve kretanja u gradu i brigu o životnoj sredini. AMI je dostupan svima.

UPOZNAJTE NOVI AMI 100% ELECTRIC
1

NOVI MY CITROËN AMI CARGO ELECTRIC

ZA TRANSPORT PAKETA, POŠTE, ALATA I PREDMETI SVIH VRSTA POTPUNO BEZBEDNO

MY AMI CARGO ELECTRIC ispunjava nove logističke izazove sa kojima se suočavaju lokalne uslužne kompanije, dobavljači, maloprodaje, zanatlije, samozaposleni, administracije ili industrijske organizacije. MY AMI CARGO ELECTRIC je korisno, 100% električno, izuzetno kompaktno i ekonomično rešenje za mobilnost. Posebno je dizajniran za logistiku preduzetnika, kombinujući sve prednosti malog vozila sa optimizovanim i modularnim utovarnim prostorom.

UPOZNAJTE NOVI MY AMI CARGO ELECTRIC

e-Berlingo Van.
NOVI CITROËN Ë-BERLINGO VAN ELECTRIC

SVAKODNEVNA SIGURNOST SA AUTONOMIJOM ELEKTRIČNOG MOTORA

Sa WLTP dometom do 275 km i mogućnošću brzog punjenja do 80% kapaciteta baterije* u roku od 30 minuta, novi ë-Berlingo Van Electric daje Vam fleksibilnost koja je potrebna Vašem poslovanju. Dostupan u M i XL dužinama, zapremina tereta se kreće do 4,4 m3, a prostor za prevoz tereta je dužine do 3,44 m. Uz sve ovo treba uzeti u obzir subvencije koje daje Vlada Republike Srbije za vozila na električni pogon. *Vozilo će se brzo puniti brzinom do 100 kW, u zavisnosti od snage stanice za brzo punjenje koja se koristi i bće potrebno više vremena za punjenje pri manjoj snazi. Vozilo će se napuniti između 15-80% za 30 minuta prilikom punjenja iz punjača od 100 kW.

UPOZNAJTE NOVI Ë-BERLINGO VAN ELECTRIC

21P49

 CITROËN PLUG-IN HIBRIDNA GAMA

Plug-in hibridni motor povećava zadovoljstvo u kabini, s obzirom da omogućava svakodnevnu vožnju u električnom režimu do 55km, kao i neograničenu autonomiju za duga putovanja zahvaljujući benzinskom motoru.
Može da se kreće u tišini i bez vibracija do 135km/h u električnom modu i ima trenutno dostupan obrtni momenat koji pojačava komfor pri korišćenju u bilo kom trenutku. S obzirom da u električnom modu emituje 0% CO2 omogućava vožnju po delovima grada gde je zabranjena vožnja vozilima sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem.
Vozači plug-In hibridnih modela za veoma kratko vreme mogu delimično da napune bateriju i na taj način da bezbrižno nastave vožnju u električnom modu.

C5 X

NOVI CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

ČAROBNA KOMBINACIJA LIMUZINE, KARAVANA I SUV-a

Uskoro ćemo moći da uživamo u željno očekivanom vodećem modelu Citroën game. Novi C5 X Plug-in Hybrid na jedinstven način kombinuje eleganciju limuzine i svestranost karavana sa dominantnim prisustvom na putu poput SUV-a. Njegova plug-in hibridna tehnologija nudi do 55 km punog električnog dometa za lokalnu upotrebu bez emisija štetnih gasova, dok uglađen benzinski motor pruža performanse potrebne za duža putovanja. Kupci danas očekuju i da njihovo vozilo bude praktično, prostrano, svestrano, robusno i sa velikom zapreminom tovarnog prostora. U potrazi za takvom ponudom Citroën je kreirao novi C5 X Plug-in Hybrid sa svojstvima ultramoderne limuzine.

UPOZNAJTE NOVI C5 X PLUG-IN HYBRID

C5 Aircross

NOVI CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

APSOLUTNI KOMFOR I PREFINJENI DIZAJN

Uskoro na našem tržištu očekujemo početak prodaje najnovijeg Citroën modela. Prikazan na ovoj slici u svojoj zadivljujućoj novoj boji Eclipse Blue, koja pokazuje njegovu prelepo revidiranu prednju stranu i nove 18-inčne felne, novi Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid kombinuje sve prednosti 100% električnog pogona za svakodnevna putovanja sa raznovrsnošću i dometom koje pruža njegov PureTech 180 benzinski motor za duža putovanja.
Dokazan kao standard za udobnost, sa svoja 3 zadnja sedišta pune veličine, novi C5 Aircross Plug-in Hybrid nudi kompletno blagostanje koje dolazi sa električnim motorom: potpuno tihi rad, besprekornu vožnju bez trzanja i trenutno korišćenje performansi. Sa emisijom CO2 od samo 32 g/km (WLTP ciklus testiranja), novi Citroën C5 Aircross Hybrid izdvaja se u segmentu velikih SUV vozila.

UPOZNAJTE NOVI C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID