Ugovorna garancija

UGOVORNA GARANCIJA

 

AUTOMOBILES CITROËN daje garanciju na Vaše novo vozilo za sve greške u proizvodnji, u toku 2 godine, bez ograničenja pređene kilometraže, osim ukoliko postoje posebne suprotne odredbe koje su Vam poznate, počev od datuma isporuke vozila Vama lično ili ovlašćenom licu.
Taj datum je naveden u „Garantnom listu“ u „Servisnoj i garantnoj knjižici“ koju ste dobili pri isporuci vozila.

Ugovorna garancija se odnosi na:

Оsim informacija navedenih u „Servisnoj i garantnoj knjižici“, ugovorna garancija pokriva i besplatnu popravku ili zamenu delova za koje Automobiles CITROËN ili njegov ovlašćeni zastupnik utvrdi da su neispravni, kao i potreban rad za dovođenje vozila u ispravno stanje. Postupak se vrši pomoću novih ili fabrički obnovljenih delova, o čemu odlučuje proizvođač ili njegov ovlašćeni zastupnik.

GARANCIJA NA BOJU:

Ugovornom garancijom, Automobiles CITROËN daje i garanciju kojom se pokrivaju sve greške originalne boje i laka na karoseriji, od datuma isporuke navedenog na garantnom listu u Servisnoj i garantnoj knjižici:
– u trajanju od 2 godine za putničko vozilo;
– u trajanju ugovorne garancije za dostavno vozilo.

GARANCIJA PROTIV PERFORACIJE:
Automobiles CITROËN daje garanciju na vozilo kojom se pokrivaju oštećenja nastala zbog perforacije od unutrašnje ka spoljnoj strani karoserije, оd datuma isporuke navedenog u garantnom listu u Servisnoj i garantnoj knjižici, u trajanju od:

– 12 godina za putničko vozilo;
– 5 godina za dostavno vozilo.