C5 AIRCROSS – PONUDA

BRZA ISPORUKA UZ SJAJNE FINANSIJSKE USLOVE

Kako bi se zadovoljila očekivanja kupaca C-SUV segmenta novi C5 Aircross ima oslanjanje na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima® koji omogućavaju savršeno udobnu vožnju. Visoki položaj putnika, kvalitet materijala, ergonomija i praktičnost interfejsa čine ga veoma poželjnim SUV-om.

Opremljen je novom generacijom sedišta Citroën Advanced Comfort® i jedini je SUV u segmentu koji nudi 3 nezavisna, klizna i preklopiva zadnja sedišta koja mogu da se skinu.

Posebna pažnja je posvećena zvučnoj izolaciji koja je postignuta zahvaljujući višeslojnim prednjim prozorima koji vam daju utisak kao da ste u čauri. C5 Aircross nudi mnogobrojne tehnologije poslednje generacije kako bi se svakodnevno poboljšali komfor i sigurnost putnika. Na raspolaganju je 20 sistema koji pomažu vozaču i dodatno predstavljaju vrhunski doživljaj u vožnji.

Pozivamo vas da uživate u vožnji već ovog proleća.

Posetite neki od naših prodajnih salona  i odaberite svoj C5 Aircross po specijalnim uslovima finansiranja. Finansijska ponuda važi samo do 30.04. pa požurite da odaberite C5 Aircross u kome ćete svakodnevno uživati.