AG2R CITROËN TEAM

VELIKO PARTNERSTVO U BICIKLIZMU

NOVA SPORTSKA AVANTURA

Već više od 100 godina Citroën stvara sa svojim klijentima fantastičnu priču, doprinoseći njihovom svakodnevnom životu i njihovoj mobilnosti. U januaru 2021. godine uz AG2R LA MONDIALE Citroën je postao sponzor Vensan Lavenijevog tima. Ovo partnerstvo sa jedinstvenim potpisom  “Vozimo drugačije” nosi snažne poruke.

POGLEDAJTE VIDEO DA BISTE SE UPOZNALI SA AG2R CITROËN TEAM-om

 

CITROËN

POPULARNI BREND

ACT_IMAGE1_Citroen_555x318

Od svog osnivanja Citroën je uvek bio popularni brend blizak ljudima. Biciklizam savršeno predstavlja tu bliskost: okuplja veliki broj ljudi različitih godina u mnogim zemljama na svetu.
Dakle, sasvim je prirodno što se Citroën uključio u biciklizam.

AG2R LA MONDIALE

DUGOGODIŠNJI PARTNER VENSAN LAVENIJEVOG TIMA

ACT_IMAGE2_AG2R_555x318

AG2R LA MONDIALE, nekada AG2R Prévoyance, sarađuje sa Vensan Lavenijem i njegovim timom već 23 godine.
Prihvatanjem Citroën-a za sponzora, počinje novo poglavlje u istoriji ekipe koja od januara 2021. godine nosi ime AG2R CITROËN TEAM.

TIM AG2R CITROËN

FRANCUSKI TIM SA MEĐUNARODNOM DIMENZIJOM

ACT_IMAGE3_Team_555x318

Ekipa AG2R CITROËN TEAM se sastoji od 30 biciklista sa 8 različitih nacionalnosti: 17 Francuza, 5 Belgijanaca, 2 Luksemburžana, 2 Švajcarca, 1 Italijan, 1 Finac, 1 Australijanac i 1 Amerikanac.
Sa svojom publikom i sa ljubiteljima biciklizma tim deli vrednosti Citroëna: odvažnost, performanse i bliskost.
Novo sponzorstvo će omogućiti Citroënu da krene u novu etapu svog razvoja i da učestuje u najvećim trkama World Tour-a.

JEDINSTVENI I ODVAŽNI DRES

NOVI IDENTITET ZA TIM

ACT_IMAGE4_Maillot_555x318

Stvaranje novog grafičkog identiteta AG2R CITROËN TEAM-a je bio ključni trenutak u saradnji između Citroëna, AG2R LA MONDIALE i ekipe Vensan Lavenija. Bilo je potrebno pet meseci za ovaj projekat. Dizajniranje dresa ne predstavlja puko sučeljavanje nekoliko brendova. To je bio pravi izazov za sve tri strane, koje su odabrale snažan i jedinstveni grafički pristup izdvajajući se u gomili. Dres savršeno predstavlja zajedničku odvažnost, savezništvo i ambicije partnera.

POGLEDAJTE VIDEO DA BISTE VIDELI KAKO JE NASTAO DRES TIMA

 CITROËN VOZILA NA PUTEVIMA

PODRŠKA TAKMIČARIMA

ACT_IMAGE5_AG2R_555x318

Ekipu AG2R CITROËN TEAM prati flota najnovijih Citroënovih vozila. Tokom cele godine, možete da vidite kako se SUV Citroën C5 Aircross i Citroën SpaceTourer XL, kao i drugi novi modeli, voze uz njih.

PROGRAM TERNINGA

USPEH I NA SPORTSKOM I NA LJUDSKOM NIVOU

ACT_IMAGE6_Cycliste_555x318Već 20 godina, trening program Vensan Lavenija otkriva talente, obučava ih, pomaže im da se razvijaju i priprema ih za budućnost. On ima 3 glavna cilja: dobrobit sportista, razvoj biciklizma i sportski uspeh. Danas se program sastoji od:

. AG2R CITROËN U19 TEAM-a, junior tim u Voaronu (Izera),
. AG2R CITROËN U23 TEAM-a, rezervni tim u Šamberiju (Savoja).
Zasnovan na jedinstvenom modelu, program omogućava vodećim francuskim i međunarodnim nadama da ne moraju da biraju između sporta na visokom nivou i kontinuiranog visokog obrazovanja.