CITROËN BUSINESS CENTER

REŠENJE ZA SVE U VEZI VAŠEG BIZNISA

Citroën Business Center omogućava personalizovana rešenja za sve biznis korisnike i pravne subjekte. Kako bi što bolje ispunili očekivanja zanatlija, kompanija – od malih, srednjih i velikih preduzetnika do ključnih klijenata, nudimo široku paletu usluga, prilagođenih upravo vašem biznisu.

Naša posvećenost:

– Kvalifikovan prodajni personal
– Izložena biznis i komercijalna vozila
– Test vozila
– Izbor dopunske opreme i mogućnost transformacija
– Kompletna ponuda finansiranja i servisiranja

KOMERCIJALNA VOZILA

VOZILA STVORENA ZA VAŠ BIZNIS

CL 18.032.016 (1)

Kako bi maksimalno odgovorili vašim specifičnim profesionalnim potrebama, navikama i očekivanjima od vozila u odnosu na obim tereta, dimenzija i nosivosti, istovremeno održavajući udobnost korisnika, Citroën vam nudi širok spektar komercijalnih vozila. Otkrijte šta vam najviše odgovara iz game komercijalnih vozila Citroën-a: Berlingo Van, Jumpy ili Jumper.

CL 19.033.017_308x176

KOMERCIJALNA VOZILA

LAGER KOMERCIJALNIH VOZILA

 

 

 

BUSINESS I PUTNIČKA VOZILA

CL 20.026.044 (1)

Ukolikom vam za vaš biznis ili poslovna putovanja treba automobil, izaberite iz game Bussines i putničkih vozila Citroën. Bez razlike da li ste rent-a car kompanija, lizing kompanija ili klijent sa voznim parkom, stojimo vam na raspolaganju da vam ponudimo rešenje po meri vašeg biznisa. Sva pravna lica imaju pravo povraćaja PDV-a kod nabavke vozila iz game Business.

20H09_308x176

BUSINESS VOZILA

LAGER BUSINESS VOZILA

PUTNIČKA VOZILA

LAGER PUTNIČKIH VOZILA

 

CITROËN TRANSFORMER: REŠENJA PO MERI

Kako bi se realizovale specifične potrebe svake aktivnosti, nudimo mogućnost dorade i transformacije vozila.

amb_308x176

IZOTERMNI I HLADNJAČE
Za prevoz proizvoda sa ograničenim rokom trajanja, Citroën je izradio kompletnu gamu izotermnih i hladilnih vozila na platformi Berlingo-a, Jumpy-ja i Jumper-a. Odgovaraju potrebama profesionalaca u sektoru mesara i distributera prehrambenih proizvoda sa zapreminom teretnog prostora od 1,35 m3 do 16,3 m3.

14R68_308x176

TRGOVINA I USLUGE
Citroën nudi inovativna tehnička rešenja u dizajniranju mobilnih prodavnica sa specijalnim uređenjem (pekara, ribarnica, mesara, picerija, snack), kompaktna i efikasna vozila za skupljanje smeća, vozila za pomoć na putu, pokretne servise i pogrebna vizila. Ova vrsta vozila su na platformi Berlingo-a, Jumpy-ja i Jumper-a.

14R74_308x176

GRAĐEVINARSTVO
Za prevoz teških tereta, u gradu i na autoputu, Citroën nudi bogatu gamu kipera, platoa sa stranicama i Pick-up na platformi Berlingo-a, Jumpy-ja i Jumper-a. Produžene kabine nude do 3 m korisne dužine i korisnu nosivost do 1425 kg . Sa sedištima u drugom redu mogu da prime do 7 osoba.

amb_308x176

AMBULANTNA VOZILA
Citroën poseduje dugogodišnje iskustvo u dizajniranju ambulantnih vozila. Adaptirana na platformi Jumpy-ja i Jumper-a, raspolažu sa medicinskim delom , ergonomskim uređajima koji garantuju efikasnost ekipama za intervenciju i sa specijalnim vešanjem za maksimalnu udobnost lica koja se prevoze.

JUMPY ARRIÈRE V007_308x176

PREVOZ LICA SA SPECIJALNIM POTREBAMA
Bilo da ste nevladina ili solidarna organizacija ili fizičko lice, modeli Berlingo, Jumpy i Jumper garantuju komfor i sigurnost vaših putnika. Do 6 osoba sa posebnim potrebama mogu da se prevoze u kabini sa invalidskim kolicima. Posebna pažnja je posvećena pristupu u kabini (pristupna rampa, pokretna platforma, sistem za spuštanje).

JUMPY PROFIL V005_308x176

FURGONI VELIKE ZAPREMINE
Citroën vam nudi kompletnu gamu furgona na platformi Jumper kabine sa platformom i kabine sa šasijom. Ova vozila omogućavaju veliki kapacitet korisne zapremine do 22,5 m3 .

18_308x176

DRUGE TRANSFORMACIJE
Citroën vam nudi rešenja po meri prilagođenim svim potrebama: transformacija putničkog u komercijalno vozilo, auto škola, pogon 4Х4 …Prodajni tim Citroën-a je uvek tu za vas kako bi vas usmerio u vašim planovima.

ZAKAŽITE SASTANAK

POST PRODAJA, ODRŽAVANJE I SERVISIRANJE SLUŽBENIH VOZILA

Servis

Naša posvećenost:
-Namenski broj telefona i personal na prijemu
-Organizacija prilagođena radnom vremenu
-Garantovani termin za servisiranje u roku od 72 sata
-Ponuda adekvatnog rešenja za mobilnost

20h51_308x176

ZAKAŽITE SASTANAK

FINANSIRANJE PRAVNIH LICA

20H22 (1) (1)

SVA PRAVNA LICA KOD NABAVKE KOMERCIJALNIH ILI BIZNIS VOZILA IMAJU PRAVO ODBITKA POREZA NA DODATNU VREDNOST.

Iskoristite mogućnosti finansiranja.