CITROËN BUSINESS CENTER

REŠENJE ZA SVE U VEZI VAŠEG BIZNISA

Citroën Business Center omogućava personalizovana rešenja za sve biznis korisnike i pravne subjekte. Kako bi što bolje ispunili očekivanja zanatlija, kompanija – od malih, srednjih i velikih preduzetnika do ključnih klijenata, nudimo široku paletu usluga, prilagođenih upravo vašem biznisu.

AVTONOVA KAB BUSINESS CENTER
samo za pravna lica

drasko.vidakovic@citroen.rs
mile.batalo@citroen.rs


Naša posvećenost:

– Kvalifikovan prodajni personal
– Izložena biznis i komercijalna vozila
– Test vozila
– Izbor dopunske opreme i mogućnost transformacija
– Kompletna ponuda finansiranja i servisiranja

KOMERCIJALNA VOZILA

VOZILA STVORENA ZA VAŠ BIZNIS

CL 18.032.016 (1)

Kako bi maksimalno odgovorili vašim specifičnim profesionalnim potrebama, navikama i očekivanjima od vozila u odnosu na obim tereta, dimenzija i nosivosti, istovremeno održavajući udobnost korisnika, Citroën vam nudi širok spektar komercijalnih vozila. Otkrijte šta vam najviše odgovara iz game komercijalnih vozila Citroën-a: Berlingo Van, Jumpy ili Jumper.

CL 19.033.017_308x176

KOMERCIJALNA VOZILA

 

 

 

BUSINESS I PUTNIČKA VOZILA

CL 20.026.044 (1)

Ukolikom vam za vaš biznis ili poslovna putovanja treba automobil, izaberite iz game Bussines i putničkih vozila Citroën. Bez razlike da li ste rent-a car kompanija, lizing kompanija ili klijent sa voznim parkom, stojimo vam na raspolaganju da vam ponudimo rešenje po meri vašeg biznisa. Sva pravna lica imaju pravo povraćaja PDV-a kod nabavke vozila iz game Business.

20H09_308x176

BUSINESS VOZILA

 

PUTNIČKA VOZILA

 

 

CITROËN TRANSFORMER: REŠENJA PO MERI

Kako bi se realizovale specifične potrebe svake aktivnosti, nudimo mogućnost dorade i transformacije vozila.

amb_308x176

IZOTERMNI I HLADNJAČE
Za prevoz proizvoda sa ograničenim rokom trajanja, Citroën je izradio kompletnu gamu izotermnih i hladilnih vozila na platformi Berlingo-a, Jumpy-ja i Jumper-a. Odgovaraju potrebama profesionalaca u sektoru mesara i distributera prehrambenih proizvoda sa zapreminom teretnog prostora od 1,35 m3 do 16,3 m3.

14R68_308x176

TRGOVINA I USLUGE
Citroën nudi inovativna tehnička rešenja u dizajniranju mobilnih prodavnica sa specijalnim uređenjem (pekara, ribarnica, mesara, picerija, snack), kompaktna i efikasna vozila za skupljanje smeća, vozila za pomoć na putu, pokretne servise i pogrebna vizila. Ova vrsta vozila su na platformi Berlingo-a, Jumpy-ja i Jumper-a.

14R74_308x176

GRAĐEVINARSTVO
Za prevoz teških tereta, u gradu i na autoputu, Citroën nudi bogatu gamu kipera, platoa sa stranicama i Pick-up na platformi Berlingo-a, Jumpy-ja i Jumper-a. Produžene kabine nude do 3 m korisne dužine i korisnu nosivost do 1425 kg . Sa sedištima u drugom redu mogu da prime do 7 osoba.

amb_308x176

AMBULANTNA VOZILA
Citroën poseduje dugogodišnje iskustvo u dizajniranju ambulantnih vozila. Adaptirana na platformi Jumpy-ja i Jumper-a, raspolažu sa medicinskim delom , ergonomskim uređajima koji garantuju efikasnost ekipama za intervenciju i sa specijalnim vešanjem za maksimalnu udobnost lica koja se prevoze.

JUMPY ARRIÈRE V007_308x176

PREVOZ LICA SA SPECIJALNIM POTREBAMA
Bilo da ste nevladina ili solidarna organizacija ili fizičko lice, modeli Berlingo, Jumpy i Jumper garantuju komfor i sigurnost vaših putnika. Do 6 osoba sa posebnim potrebama mogu da se prevoze u kabini sa invalidskim kolicima. Posebna pažnja je posvećena pristupu u kabini (pristupna rampa, pokretna platforma, sistem za spuštanje).

JUMPY PROFIL V005_308x176

FURGONI VELIKE ZAPREMINE
Citroën vam nudi kompletnu gamu furgona na platformi Jumper kabine sa platformom i kabine sa šasijom. Ova vozila omogućavaju veliki kapacitet korisne zapremine do 22,5 m3 .

18_308x176

DRUGE TRANSFORMACIJE
Citroën vam nudi rešenja po meri prilagođenim svim potrebama: transformacija putničkog u komercijalno vozilo, auto škola, pogon 4Х4 …Prodajni tim Citroën-a je uvek tu za vas kako bi vas usmerio u vašim planovima.

ZAKAŽITE SASTANAK

POST PRODAJA, ODRŽAVANJE I SERVISIRANJE SLUŽBENIH VOZILA

Servis

Naša posvećenost:
-Namenski broj telefona i personal na prijemu
-Organizacija prilagođena radnom vremenu
-Garantovani termin za servisiranje u roku od 72 sata
-Ponuda adekvatnog rešenja za mobilnost

20h51_308x176

ZAKAŽITE SASTANAK

FINANSIRANJE PRAVNIH LICA

20H22 (1) (1)

SVA PRAVNA LICA KOD NABAVKE KOMERCIJALNIH ILI BIZNIS VOZILA IMAJU PRAVO ODBITKA POREZA NA DODATNU VREDNOST.

Iskoristite mogućnosti finansiranja.

AVTONOVA KAB BUSINESS CENTER
samo za pravna lica

drasko.vidakovic@citroen.rs
mile.batalo@citroen.rs