November 4, 2019

SPECIJALNA CITROËN ZIMSKA AKCIJA

Ekskluzivni uvoznik Citroën vozila kompanija Avtonova Kab i generalni uvoznik Shell maziva Orbico tokom novembra organizuju promotivnu akciju u susret zimskim danima.

Prilikom zamene Shell Helix ulja svaki korisnik na poklon dobija ekskluzivni SHELL DE ICER, sredstvo za brzo i efikasno odstranjivanje leda i inja sa stakala i auto svetala.

SHELL DE ICER ne oštećuje brisače, polikarbonate, gumene i lakirane delove automobila, a bezbedan je za korišćenje i kod svih farova. Ne ostavlja mrlje i štiti stakla od ponovnog zamrzavanja.

Poklon možete dobiti u ovlašćenim Citroën servisima Avtonova KAB u Radničkoj 22 u Beogradu, DTC u Zemunu, Ugrinovački put br. 89 i Tago Car u Novom Sadu, Zrenjaninski put br. 6, a akcija je aktuelna dok traju zalihe.

Potražite nas u ovlašćenim Citroën servisima koji koriste Shell Helix ulja, i ne propustite pogodnost koju smo vam pripremili

Try to affordable-papers.net observe how they did their article and see if they were able to have a good stream of words which was simple to comprehend and readers could actually get the notion about what they had been trying to say.