March 13, 2015

NOVI DS 5 – AVANGARDA, PREFINJENOST I VISOKA TEHNOLOGIJA

Svojim jedinstvenim stilom, dinamičnim ponašanjem, elegancijom, posvećenošću detaljima, kao i ponudom naprednih tehnologija, NOVI DS 5 ima sve atribute sadašnjih i budućih DS automobila. On je kultni model marke DS i najavljuje identitet marke novim prednjim delom, kao i drugim novostima koje čine DS.

Nakon 60 godina od prvog DS modela (čuvene Ajkule), NOVI DS 5 ima sve adute DS-a i potvrđuje cilj DS-a: povratak u visoku klasu francuskih vozila. Kao nezaobilazni element svih premijum vozila prednji deo NOVOG DS 5 nudi još višI status i karakter sa novim svetlima i sa svojom vertikalno postavljenom prednjom maskom koja na prvi pogled podseća na stare DS modele. Kako bi potpuno afirmisala ovaj prednji deo prednja šestougaona maska DS Wings ima jedinstveni grafički dizajn oivičen hromiranim okvirom što naglašava njenu eleganciju i čija se krila protežu u prednja svetla.

NOVI DS 5 je jedno od retkih vozila koja nude tri vrste kože, naročito vrhunsku napa kožu i poluanilinsku kožu, jednu od najlepših vrsta kože u svetu koja se retko upotrebljava u automobilskoj industriji, i koja je upotrebljena na sedištima tako da podseća na narukvicu sata.

Unutrašnjost NOVOG DS 5 nas podseća na svet aviona. Krov kao pilotsko kokpit  je najsimboličniji deo. Vozačevo mesto je koncipirano tako da su osnovne komande u formi dugmića, okruglih regulatora  i prekidača, koji su takođe inspirisani avionima. Sve je na dohvat ruke i lako smesteno na dve centralne konzole, od kojih je jedna na krovu.

Preuzmite sajamski cenovnik

Zatražite ponudu

Prodajna mesta