June 14, 2017

NOVI KOMPAKTNI SUV CITROËN C3 AIRCROSS: CITROËN-OVA OFANZIVA NA TRŽIŠTU SUV-A

Citroën intenzivira svoju ofanzivu na tržištu SUV-a predstavljajući novi C3 Aircross, svoj kompaktni SUV «nove generacije» snažnog i originalnog stila. Inspirisan od strane klijenata, ovaj SUV optimističnog stava i "po meri čoveka" obeležava svoju različitost jedinstvenim izgledom koji mu daje snažan karakter, ali i prostranošću i udobnošću bez premca.

Inspirisan konceptualnim vozilom C-Aircross, predstavljenim na salonu u Ženevi u martu, i nosilac Citroën-ovih kodova, novi C3 Aircross unosi dah svežine u svet kompaktnih terenskih vozila.

Spolja, on se razlikuje svojim jedinstvenim izgledom i nudi mnogobrojne mogućnosti personalizacije. U unutrašnjosti, on je nosilac programa Citroën Advanced Comfort® koji je naročito u službi modularnosti, prostranosti i osvetljenosti. Potpuno savremen, novi C3 Aircross je povezan sa internetom i nudi sve tehnologije koje olakšavaju život i u gradu i na otvorenom putu. Jednom rečju, terensko vozilo koje poziva klijente, naviknute na stil, udobnost i avanturu, da dožive novo iskustvo.

Copyright Wiiliam CROZES @ Continental Productions

KOMPAKTNI SUV SA NAJVEĆIM PROSTOROM I SA NAJVIŠE MOGUĆNOSTI PRILAGOĐAVANJA

On nudi široka i udobna sedišta, i razlikuje se po referentnoj prostranosti (najviša visina od poda do krova, veliki prostor za noge), po modularnosti bez premca (dvodelna klizna klupa, mogućnost spuštanja suvozačevog sedišta za tovar dug 2,40m) i po izuzetnoj zapremini prtljažnika (410 litara, a pomeranjem zadnje klupe, 520 litara). Za dobar osećaj, potrebno je i da se uživa u kabini ispunjenoj svetlošću, koja ulazi kroz veliki stakleni panoramski krov.

Copyright Wiiliam CROZES @ Continental Productions

Potpuno moderan, C3 Aircross ima velike pregrade, među kojima je i deo na centralnoj konzoli za bežično punjenje Smartphone-a. On nudi i kompletnu gamu sistema za pomoć u vožnji, poput « head-up » displeja, sistema Active Safety Brake, automatske zamene dugih i kratkih svetala, prepoznavanja saobraćajnih znakova sa ograničenjem brzine, a ne treba zaboraviti ni svakodnevno korisne tehnologije poput Park Assist ili CITROËN Connect Nav-a.