May 10, 2018

CITROËN C4 Cactus – novinarska test vožnja

Koristeći prelepe prolećne dane specijalizovane ekipe automobilskih novinara iz naše zemlje išle su u prvu test vožnju novog Citroën-a C4 Cactus. Na testu je bilo 18 redakcija koji će narednih dana u medijima preneti svoje impresije o najnovijem modelu u gami Citroën vozila. U pratnji su se nalazili modeli C3 i C3 Aircross, koji su upotpunili sliku sjajne kolone Citroën vozila kroz Srbiju.

IMG_9313-1025x650Itirerer je podrazumevao vožnju po auto putu, regionalnim, lokalnim i seoskim putevima, kako bi se uverili u vrhunsku udobnost, karakteristike novih benzinskih i dizel motora i prednosti novih sistema za pomoć u vožnji.IMG_1596-1025x650Na test vožnji premijerno su predstavljeni hidraulični progresivni jastuci (Progressive Hydraulic Cushions™) i sedišta Advanced Comfort. Novi C4 Cactus opremljen je benzinskim motorima najnovije generacije, nagrađivanim u protekle tri godine kao najbolji u svojoj klasi, i dizel motorima sa najnovijim filterima za očuvanje životne sredine. Intuitivne tehnologije sa 12 sistema za pomoć u vožnji, ekran sa svim funkcijama od 7“, bežično punjenje smartphone telefona ili Grip Control, sistem protiv proklizavanja na teškim terenima, kompletirali su impresije prisutnih.IMG_1603-1025x650

Novi C4 Cactus nudi 9 boja karoserije, 4 Color paketa i 5 različitih unutrašnjih uređenja. Test vožnja za sve kupce omogućena je kod uvoznika i svih dilera u prodajnoj mreži širom Srbije.

Kako je sve to izgledalo tokom novinarske test vožnje možemo da vidimo zahvaljujući snimcima ekipe ABS Show i njihovom snimatelju Nikoli Žakuli.