January 25, 2024

Nova servisna akcija u AK Kompresor

Svi vozači Citoën vozila kojima je istekao garantni rok imaju priliku da do kraja februara urade mali servis na svom vozilu za samo 139 evra u dinarskoj protivvrednosti. Akcija se odvija u AK Kompresor, koji je od letos ovlašćeni servis za Citroën vozila u dilersko-servisnoj mreži u našoj zemlji.

Servis može da se obavi na dve lokacije u Beogradu: Žorža Klemansoa 19 na Dorćolu i u Patrijarha Dimitrija 1-3 u Rakovici. Pored malog servisa u AK Kompresor mogu da se veoma kvalitetno urade i svi mehaničarski, eletričarski i limarski radovi na Citroën vozilima. Radno vreme na Dorćolu je od 8 do 17, u Rakovici od 8 do 16, a subotom oba servisa rade od 8 do 14 časova. Servis se može zakazati pozivom na broj telefona 011 71 55 573.

Pored servisiranja vozila, možete dobiti sve informacije o mogućnosti zamene svog vozila za novi Citroën po sistemu staro za novo, koristeći trenutne prodajne akcije. Pozivamo vas da posetite AK Kompresor i na vreme zakažete svoj termin servisiranja. Akcija je u toku i traje do 29. februara.