September 28, 2018

ZVEZDA KUĆE CITROËN NA SAJMU U PARIZU 2018. GODINE, NOVI SUV C5 AIRCROSS PREDSTAVLJA NOVO LICE BRENDA I NAJAVLJUJE CITROËN–OVU OFANZIVU HIBRIDA KOJI MOGU DA SE PUNE

Na sajmu automobila, koji će se održati od 4. do 14. oktobra 2018. u Paris Expo Porte de Versailles, Citroën će da predstavi svoje novo lice kojim upravlja potpis brenda „Inspired By you“:

– Komercijalna dinamika sa obnovljenom, snažnom i koherentnom gamom koja je obogaćena sa 6 modela stavljenih u prodaju za manje od 2 godine, i koji dele prepoznatljiv dizajn i uzornu udobnost proizašlu iz programa Citroën Advanced Comfort® sa svetskom premijerom: novi SUV C5 Aircross, proizveden u Francuskoj, koji je nova predvodnica brenda.

– Brend predstavlja prvu etapu svoje ofanzive prema 100% električnoj gami sa, kao svetskom premijerom: novi SUV Citroën C5 Aircross Hybrid Concept.

– Legendarni brend, koji 2019. slavi stogodišnjicu, 70 godina od lansiranja 2CV, koji sarađuje sa drugim ikonama poput Žan-Šarl de Kastelbažaka i El-a, iz sveta mode, ili Rip Curl-a, ukoliko postoji potreba za avanturom.

– Inovativni brend koji ima za cilj da klijentu pruži prijatno i relaksirano iskustvo na svom štandu, sa udobnim prostorom po slici njegovih prodajnih salona (la Maison Citroën), ali i sa ponuđenim uslugama (Citroën Advisor, naočare SEETROËN, …)

Na svom štandu od 1 600 m2, Citroën predstavlja modernu gamu koja je potpuno podmlađena i koherentna. Ofanziva prozvoda koja donosi rezultate. Tokom prve polovine 2018., u svetu, brend beleži porast prodaje za 9%. U Evropi, brend je zabeležio rekordnu prodaju u poslednjih 7 godina i osvojio je deo tržišta putničkih i dostavnih vozila. Performanse su dobijene uspešnim lansiranjem novih modela: C3, novi C4 Cactus, SUV C3 Aircross u Evropi i SUV C5 Aircross u Kini.

Dinamičnost koja se zasniva na evoluciji brenda od 360°, koja je inspirisana klijentima i njihovim načinom doživljaja automobila, a koja će da se predstavi na sajmu u Parizu sa:

01 – SNAŽNOM, MODERNOM I KOMPLETNOM GAMOM

Snažni modeli koji dele nova stilska pravila Citroën-a, kao i  modernu, globalnu i homogenu udobnost, i koji su proizvod programa Citroën Advanced Comfort®.

– Ponuda „SUV“, sa svetskom premijerom novog SUV-a Citroën C5 Aircross-a, pored SUV-a C3 Aircross-a, koji ima potvrđeni uspeh (više 100.000 prodaja).  Dva SUV-a sa više karaktera, udobnosti, prostora i modularnosti.

– Ponuda „berlina“, koja obuhvata novu berlinu C4 Cactus sa inovativnim oslanjanjem sa hidrauličnim progresivnim jastucima® pored „best-seller-a“ C3, koji je prodat u više od 400 000 primeraka i koji koji će da bude predstavljen i u ekskluzivnom, ograničenom izdanju JCC+, kao svetska premijera (više informacija 18/09) i modela C1 Urban Ride.

– Ponuda veoma udobnih „porodičnih vozila“ prilagođenih svim upotrebama, sa 3. generacijom višenamenskog novog Berlinga, predstavljenog u dve veličine M i XL, a koga prate monovolumeni Grand C4 SpaceTourer i SpaceTourer.

02 – BREND POSVEĆEN ENERGETSKOJ TRANZICIJI

– Svetska premijera: novi SUV Citroën C5 Aircross Hybrid Concept. Ovaj koncept najavljuje hibridnu verziju, koja može da se puni, novog SUV-a C5 Aircross-a, prvog Citroën-ovog PHEV modela Core Model Strategy-je, koja će, do 2023. godine, da ponudi 80%  električnih modela, a od 2025. – 100% ponuda električnih vozila.

– Gama modela potpuno homologovanih po novoj WLTP proceduri i koja raspolaže najefikasnijim tehnologijama po pitanju zaštite životne sredine, poput SCR-a (Selective Catalytic Reduction) za dizel motore, ili filtera za čestice za benzinske motore sa direktnim ubrizgavanjem.

03 – LEGENDARNI BREND KOJI 2019. SLAVI STOGODIŠNJICU

– Zona „Fashion Car/Art Car“ sa istaknutim kreacijama Žan-Šarl de Kastelbažaka (E-MEHARI, C3)

– Saradnja sa drugim legendarnim brendovima: časopis EL (C3) i Rip Curl (C3 Aircross i SpaceTourer)

– „Racing“ prostor, sa C3 WRC sa stimulacijom trke za posetioce.

– Animacije oko butika „Le Petit Citroën“ sa novim transformisanim Berlingo Van-om, i „Café Bulle“ sa  Oranginom.

– Podsećanje na prošlost brenda, koji će 2019. da proslavi svojih 100 godina, sa izložbom malog furgona 2CV i modela 5 HP!

04 – ŠTAND ZA KLIJENTOVO INOVATIVNO ISKUSTVO

– Obojeni i prijatni štand, slika udobnosti Citroën-a i prostor za život „Inspired by You“ sa novom Arenom koja će, svakodnevno, da bude animirana. Štand poput prodajnih salona, koji se prilagođavaju novim načinima potrošnje, kako bi bili što bliže klijentima, što dokazuje koncept showroom „La Maison Citroën“. Usluge poput Citroën Advisor-a ili Rent & Smile-a, za maksimalnu transparentnost i sticanje poverenja klijenata. Ali, i inovativni proizvodi, poput naočara SEETROËN.