February 8, 2017

PRATITE SEZONU #C3WRCLIVE !

Od relija u Švedskoj (od 09. do 12. februara 2017.) svakog dana i direktno, otkrijte sve novosti i performance ekipe CITROËN Racing-a u emisijama #C3WRCLive. Rezultati trka, ekskluzivni intervjui, direktne reportaže sa pista… Na Facebook strani CITROËN Racing-a, pronađite sve « live » emisije #C3WRCLive-a, koje vodi nekadašnji reli vozač Brus Žuani (Bruce Jouanny).

600x430

DIREKTNO PRAĆENJE SA EMISIJAMA #C3WRCLive

Povratak ekipe CITROËN Racing-a na reli je sjajna prilika brenda CITROËN da Vam omogući jedinstveno iskustvo, u središtu trke. Prvo izdanje #C3WRClive-a počinje tokom relija u Švedskoj, u četvrtak 09. februara,  direktno na CITROËN Racing i CITROËN stranicama od 18:45 časova. Emisije će se zatim povezati na ritam trka i emisija iz studija sa mnogobrojnim gostima, među kojima će biti reli vozači, menadžeri, tehničke ekipe i nekoliko gostiju iznenađenja. Priprema vozila i ekipa, dešifrovanje takmičenja tokom ‘Specijala’, reportaže sa štandova… Ovo je jedinstven i impresivan način da doživite reli!

DIREKTNO PRAĆENJE!

Kako biste svakog dana pratili takmičenje i imali direktan pristup poslednjim novostima preko Vašeg pametnog telefona, pronađite ekipu CITROËN Racing-a na WhatsApp-u. Plasmani, novosti, slike i video snimci… Jednim klikom direktno na reli trke!

600x430_2

Pristup je jednostavan!:

• Besplatno skinite WhatsApp na Vaš pametni telefon.
• Kreirajte novi kontakt sa brojem +49 1579 2360841.
• Pošaljite poruku “Start” ovom novom kontaktu.
• Ako želite da se odjavite, dovoljno je da pošaljete “Stop” ovom kontaktu.

KAKO BISTE PRATILI SVE OD #C3WRClive idite na: www.facebook.com/citroenracing ili www.facebook.com/Citroen