DS 4 Spoj snage i prefinjenosti

DS 4
 

NIVOI OPREME 

 • BE CHIC

  Od 19.490€
  – pomoć pri parkiranju unazad
  – automatsko paljenje kratkih svetala
  – automatski dvozonski klima uređaj
  – automatski prednji brisači
  – električna parkirna kočnica
  – hands-free bluetooth i USB utičnica
  – prenosna svetiljka u prtljažniku
  – unutrašnji samozatamnjujući retrovizor
  – elektropreklopivi spoljašnji retrovizori
  – prednja sedišta sa mogućnošću podešavanja lumbalnog dela
  – audiosistem CD bi-tuner mp3 6 Hp
  – upravljač presvučen kožom
  – taknina LaCiNa i Omni reps

 • SO CHIC

  Od 22.990 €

  Zadnji središnji naslon za ruke
  – LED pokazivači pravca sa postepenim paljenjem
  – sjajne felne od lake legure od 17”
  – perači prednjih svetala
  – LED svetla za maglu
  – prednja svetla DS LED Vision
  – metalni pragovi vrata
  – suvozačevo sedište podesivo po visini
  – dodatni tepisi napred i pozadi
  – audio sistem na ekranu osetljivom na dodir od 7″
  – pregrada ispod prednjih sedišta
  – unutrašnjost koža/platno Dinamica

 • SPORT CHIC

  Od 23.490€

  – otključavanje i pokretanje vozila bez ključa
  – pomoć pri parkiranju napred
  – hromirane bočne letvice
  – kamera za kretanje u nazad
  – DS Connect box (sa paketom SOS i asistencija) (1)
  – sjajne alu felne od 18”
  – hromirane brave na prednjim vratima
  – aluminijumske papučice i oslonac za noge
  – podesivi spoljašnji retrovizori pri kretanju unazad
  – prednja sedišta sa funkcijom masaže i elektro podešavanje lumbalonog dela
  – navigacioni sistem na ekranu osetljivom na dodir od 7”
  – sistem za nadzor mrtvog ugla
  – dodatno zatamljena zadnja bočna i zadnje prtljažno staklo
  – koža i drugo materijali

 

PERFORMANSE 

 • Novi DS 4 osvaja svojim izuzetnim ponašanjem na putu. U njemu se nalazi oprema koja je osmišljena tako da Vam vožnja bude što lakša i što prijatnija:
  – ABS i ESP, koji garantuju zadržavanje putanje i u najosetljivijim situacijama.
  – elektronska raspodela sile kočenja i pomoć pri naglom kočenju za još bolju kontrolu kočenja;
  – pomoć pri kretanju na uzbrdici;
  – regulator i limitator brzine, podešavanja koja će Vašu vožnju da učine jednostavnijom i koja će Vam omogućiti da putujete još bezbrižnije.
  – pokazivač promene stepena prenosa analizira Vaš stil vožnje i obaveštava Vas, za ekološku vožnju, kada da promenite brzinu (samo na vozilima sa ručnim menjačem).

  06_PETITS_PERES_CROP_UK

 • Poštovaćete njegov novi automatski menjač koji nudi izuzetne performanse, poput brže promene stepena prenosa (40 %) i izuzetnog komfora pri korišćenju (vibracije su smanjene). Izuzetan balans između uživanja u vožnji i smanjene potrošnje goriva! Novi DS 4, sa svojim novim automatskim menjačem EAT6, će Vas iznenaditi svojom okretnošću, mekoćom i dinamičnom vožnjom.
  – brže i mekše promene stepena prenosa,
  – smanjeno unutrašnje trenje, itd.

  nouvelleds4_bva6

 • Novi efikasni i snažni motori smeštaju novi DS 4 na isti nivo sa najprestižnijom premijum konkurencijom.
  Spojiti nespojivo:
  Svi ponuđeni benzinski i dizel motori kombinuju snagu (od 120 do 210KS), smanjenu potrošnju goriva (između 3,7 l/100 i 5,9 l / 100 l) i poštovanje životne sredine (emisija CO2 između 97 i 138 g/km ) .

  05_VICTOIRES_UK

 • DS TEHNOLOGIJA

  All the petrol engines are equipped with Stop&Start, a technology that cuts fuel consumption in urban use and improves acoustic comfort when the car comes to a temporary standstill (traffic lights, traffic jams, etc.). New DS 4 ships with modern, powerful, fuel-efficient engines for enhanced driveability.

  NEW-DS-4_Design

  MOTORI PURETECH 130 S&S SA ŠESTOSTEPENIM RUČNIM MENJAČEM I THP 165 S&S SA ŠESTOSTEPENIM AUTOMATSKIM MENJAČEM

  Volite da vozite, a brend DS to zna i ispunjava Vam želju:
  Sa ovim modelom koji predstavlja uzor na tržištu premijum C limuzina, uživaćete u povećanoj efikasnosti koju DS tehnologija nudi sa motorom Puretech 130 S&S sa šestostepenim ručnim menjačem koji pruža emisiju CO2 od 116g/km i koji ima najmanju potrošnju na tržištu.
  – Ako volite okretnu i meku vožnju, motor THP 165 S&S sa šestostepenim automatskim menjačem će zadovoljiti Vašu potrebu, sa potrošnjom goriva od 5 ,5 l/100 i emisijom CO2 od 128 g/km.
  – Ukoliko više volite jaču vožnju, motor THP 210 S&S sa šestostepenim ručnim menjačem je stvoren za Vas, jer pruža potrošnju goriva od 5 ,9 l/100 i emisiju CO2 od 138 g/km.

  PURETECH110-130_Essence_EB2DTS

 • DS TEHNOLOGIJA

  Dizel motori BlueHDi nude izuzetne performanse po pitanju potrošnje goriva, emisije CO2 i obrtnog momenta.
  Svi dizel motori raspolažu tehnologijom BlueHDi sa novim izduvnim sistemom koji omogućava da se veoma smanji emisija NOx (azotnih oksida) i da se dodatno smanji emisija CO2;

  BlueHDi se sastoji od:
  • filtera za čestice sa aditivom koji omogućava eliminaciju 99,9% čestica, nezavisno od njihove veličine i uslova za vožnju,
  • sistema za dodatnu preradu, nazvanim Selective Catalytic Reduction (SCR), koji je ugrađen ispred FAP filtera i koji omogućava eliminaciju do 90% azotnih oksida (NOx) koje stvara motor.

  MOTEUR-nouvelle-ds4

  MOTORI BLUEHDI

  Kako bi Vam pružio još veće zadovoljstvo u vožnji, brend DS Vam nudi svoje najbolje tehnologije:
  Uzor na tržištu premijum C limuzina, motor BlueHDi 120 S&S sa šestostepenim ručnim menjačem ima emisiju CO2 od 97 g/km. On ima potrošnju goriva od 3,7 l/100;
  Motor BlueHDi 120 S&S sa šestostepenim automatskim menjačem nudi potrošnju od 3,8 l/100 i emisiju CO2 od 99 g/km .
  Motor BlueHDi 150 S&S sa šestostepenim ručnim menjačem nudi potrošnju od 3,8 l/100 i emisiju CO2 od 98 g/km.
  Motor BlueHDi 180 S&S sa šestostepenim automatskim menjačem nudi potrošnju od 4,3 l/100 i emisiju CO2 od 113 g/km.

  MOTEUR_BLUEHDi-nouvelle-ds4

 

DETALJI 

 • STIL

  Već od prvog pogleda, novi DS 4 se nameće u svetu dinamičnih limuzina. On ima sve: dinamičnost, stil i eleganciju koji su tipični za brend DS!
  Svojim kompaktnim izgledom sa oštrim linijama, novi DS 4 obećava novi oblik okretnosti i senzacija u vožnji.
  Pojačan novim estetskim kodovima brenda DS, novi DS 4 preuzima novu prednju masku DS Wings koja naglašava snažni temperament i izraženu eleganciju.

  NOVA PREDNJA SVETLA

  Novi DS 4 ima novi svetlosni potpis “DS LED Vision”. Ova prednja svetla, koja su obrađena poput dragog kamenja, značajno doprinose izgledu prednjeg dela, nude vrhunsko osvetljenje i, naročito, ilustruju prefinjenost i pažnju koju brend DS posvećuje detaljima.

  MOGUĆNOST PERSONALIZACIJE

  Prilagođen Vama i Vašim željama, novi DS 4 može da ima 9 boja karoserije, kao i 4 dvobojne kombinacije. Vi ste jedinstveni i želite da se istaknete. Novi DS4 Vam omogućava mogućnost personalizacije dvobojnih krovova koji su jedinstveni u segmentu C premijum limuzina. Ova personalizacija je moguća zahvaljujući servisu u fabrici u Miluzu (Mulhouse) i kabini za farbanje gde se stvara paleta metalik i sedefastih boja krova i spojlera: Crna Perla Nera, Plava Virtuel, Whisper i Narandžasta Tourmaline.

 • PLEMENITI MATERIJALI

  U kabini, za sve detalje, korišćeni su autentični i elegantni materijali: upotrebljene su kože izuzetnog kvaliteta, među kojima je i poluanilinska koža, koja je naluksuznija u svetu automobila.
  DS 4 nudi kožu Nappa i poluanilinsku kožu.

  Ova koža je rezultat strogih procesa proizvodnje i odabira: – proizvodnja koja se sastoji od 21 etape
  – strogi odabir koža kod najboljih evropskih dobavljača. Odabir je izvršen na osnovu izgleda (ne postojanje grešaka), dodira, mirisa i kolorimetrije.

  Većina koža, koje su upotrebljene za kožu Nappa i poluanilinsku kožu, je sa juga Nemačke, iz Bavarske, i iz Austrije, jer su tamo životinje uzgajane na pašnjacima.

  UMEĆE

  Ekskluzivni dizajn, specifičan za brend DS, izražen je kroz delove u kabini:
  – Volan je ključni element prefinjenosti novog DS 4. On se, naročito, ističe upotrebljenim kožama.
  – Sedišta obrađena poput kaiša ručnog sata, svetska ekskluzivnost, sa DS reljefnim logotipom, su savršeni izraz estetskih kodova brenda DS; metalni i aluminijumski ukrasi preuzimaju logo brenda. Ne treba zaboraviti ni kožnu instrument tablu za koju je bilo potrebno 8 sati ručnog rada. Novi DS 4 predstavlja kombinaciju najboljeg iz oba sveta: iz sveta zanata koji garantuje izuzetno umeće i sveta industrijskog dizajna koji garantuje besprekorni kvalitet.

  AMBIJENT

  Savršena kombinacija dinamičnosti i elegancije, unutrašnjost novog DS 4 je u sjajnoj harmoniji sa spoljašnjošću. Osvojiće Vas pročišćena kabina i tehnološki ambijent koji je u službi Vašeg zadovoljstva i dobrog osećaja pri vožnji.
  Osećaj lagodnosti i fluidnosti su postignuti zahvaljujući ekranu osetljivom na dodir koji pojednostavljuje komandnu tablu, kao i sa novim automatskim menjačem sa kožnom maskom.
  Novi DS 4 će se brinuti o Vama i Vašim putnicima zahvaljujući sedištima sa funkcijom masaže, što je jedinstveno u tom segmentu. Ova tehnologija pruža masažu lumbalnog dela za vrhunski komfor. Iskustvo u kabini postaje jedinstveno i dobija drugu dimenziju koju možete da podelite sa Vašim putnicima.

  POVEZANOST

  Novi ekran osetljiv na dodir od 7″ u boji Vam omogućava da koristite GPS, ali i audio funkcije ili one koje se odnose na povezivanje (digitalni radio, ugrađeni Jukebox od 7GB, utičnica jack, Bluetooth, utičnica USB i CD čitač). Ova navigacija, osetljiva na dodir, sa funkcijom Mirror Screen (u koju spadaju protokoli Mirror Link i Car Play) je povezana sa kamerom za kretanje u nazad. Zauzmite mesto u ovom atraktivnom i modernom ambijentu koji kombinuje prefinjenost i poslednje tehnologije.
  Kako bi obezbedio bezbednost i bezbrižnost, novi DS 4 nudi i DS Connect Box sa paketom SOS & Assistance (sistem koji omogućava, ukoliko se pojavi problem, slanje hitnog poziva i lokalizovanu asistenciju).

  DS CONNECT BOX

  Ukoliko je potrebno, Vaše vozilo ima sistem za asistenciju, koji šalje poziv u pomoć. Ako se nađete u vanrednoj situaciji, pritiskom na dugme SOS, možete da dobijete odgovarajuću asistenciju.

  Za još više udobnosti i bezbednosti, od sada su u ponudi novi paketi:
  • paket Monitoring : virtuelna servisna knjižica (automatsko praćenje kilometraže i upozorenje na predstojeći servis), saveti za ekološku vožnju dati na osnovu konstatovanog stila vožnje i izveštaj o korišćenju vozila
  • paket Mapping : utvrđivanje položaja vozila, prikaz putanja i informacije o korišćenju vozila ukoliko nekome pozajmite vozilo
  • paket Tracking : lociranje vozila u slučaju krađe.

 • DS LED VISION

  Ekskluzivna stručnost i znanje brenda DS , tehnologija DS LED Vision pruža najbolje performanse po pitanju osvetljenja, i po širini i po dužini. I kratko i dugo svetlo su još efikasnija.
  Uz jedinstveni dizajn, ova tehnologija nudi dve značajne prednosti koje poboljšavaju Vašu bezbednost i udobnost:
  – 38% uštede u odnosu na halogena svetla
  – Značajno poboljšano osvetljenje

  SAM (NADZOR MRTVOG UGLA)

  Bezbednosni uređaj poslednje generacije za još bolju vidljivost. LED dioda se pali na jednom od spoljašnjih retrovizora kako bi obavestila vozača da se neko vozilo ili motor nalazi u mrtvom uglu.

  AFIL

  Na autoputu ili u brzim trakama (iznad 80 km/h) , upozorenje o nenamernom prelasku linije (AFIL) detektuje, ukoliko pokazivač pravca nije uključen, prelazak preko pune ili isprekidane linije. U tom slučaju, kako bi mogao da odreaguje na vreme, nepažljivi vozač je upozoren vibriranjem one strane sedišta sa koje je pređena linija.

  INTELIGENTNA KONTROLA PRIANJANJA

  Bez obzira na vrstu puta i motor, ovaj sistem, povezan sa ESP-om (dinamička kontrola stabilnosti), pomaže pri kretanju na klizavoj podlozi i obezbeđuje bolje prianjanje i bolju vuču, smanjujući proklizavanje točkova.

  KOČNICE

  Vaš novi DS 4 raspolaže inovativnim sistemom kočenja:
  – ABS (Anti Blocking System) koji, elektronskim putem, reguliše snagu kočenja kako se točkovi ne bi blokirali,
  – REF (elektronska raspodela sile kočenja) koji raspodeljuje snagu kočenja među točkovima,
  – AFU (pomoć pri naglom kočenju) koji pajačava snagu kočenja prilikom naglog pritiska na kočionu papučicu.

  LIMITATOR / REGULATOR BRZINE

  Kada je uključen limitator, možete da odaberete maksimalnu brzinu koja ne sme da se pređe. Ukoliko pokušate da pređete programiranu brzinu, papučica gasa prestaje da bude aktivna. Međutim, ukoliko je potrebno, jakim pritiskom na papučicu, možete da pređete fiksiranu brzinu.
  Kada je regulator uključen, za još udobniju vožnju, možete da održavate brzinu bez delovanja na papučicu gasa. U svakom trenutku, usporavajući ili ubrzavajući, možete da preuzmete kontrolu nad brzinom.

  AUTOMATSKO PALJENJE SVETALA I DETEKTOVANJE KIŠE

  Povezano sa automatskim brisanjem, vozilo raspolaže automatskim paljenjem pozicionih i kratkih svetala ukoliko je spoljašnje osvetljenje slabo i ukoliko pada kiša. Zadnja svetla i tablica takođe svetle.

  Čim svetlost postane dovoljno jaka, ili nakon zaustavljanja brisača, svetla se automatski gase.

  STATIČKO OSVETLJENJE U KRIVINAMA

  Svetla za maglu sa statičkim osvetljenjem u krivinama! Ako je Vaš DS 4 opremljen sa DS LED Vision-om, ova svetla za maglu koriste LED tehnologiju.

  Ova inteligentna funkcija nudi dodatni svetlosni snop i, na taj način, povećava vidljivost i bezbednost u krivinama ili na raskrsnicama. Ova funkcija pruža brže uočavanje drugih vozača i predmeta u krivinama. Veoma važno za bezbednost, kada se zna da, pri brzini od 110 km/h, svaka sekunda odgovara rastojanju od 30 metara.
  Ova funkcija se automatski aktivira pri okretanju volana ili paljenjem pokazivača pravca.

  POMOĆ PRI PARKIRANJU

  Nećete više moći bez ovoga! Veoma popularan, sistem “pomoći pri parkiranju unapred ili unazad” nudi asistiranje pri parkiranju.
  Četiri senzora na braniku obaveštavaju vozača, kada je brzina manja od 10 km/h, o blizini neke prepreke koja je ušla u polje detekcije. Zvučni signali se pojačavaju kako se vozilo približava prepreci, sve dok zvuk ne postane neprekidan, na 30 centimetara od prepreke.

  POKAZIVAČ PROMENE STEPENA PRENOSA

  Za ekonomičnu, a samim tim, i ekološku vožnju, Vaš novi DS 4 raspolaže pokazivačem stepena prenosa koji analizira Vaš način vožnje i koji Vas obaveštava koji je najbolji trenutak da pređete u viši stepen prenosa.

  DETEKCIJA NEDOVOLJNOG PRITISKA U GUMAMA

  Ovaj sistem automatske kontrole pritiska u gumama, u vožnji, obezbeđuje otkrivanje nedovoljnog pritiska (što bi moglo da utiče na stabilnost vozila i na bezbednost putnika).

 • OTKLJUČAVANJE I POKRETANJE VOZILA BEZ KLJUČA

  Vaš novi DS 4 želi da Vam olakša život. Zahvaljujući funkciji otključavanja i pokretanja vozila bez ključa, Vaš novi DS 4 prepoznaje vozača čim se približi. Vozilo se otvara čim se ruka približi ručici na vratima. Za pokretanje vozila, dovoljan je pritisak na komandu START. Za zaključavanje, dovoljno je da dodirnete ručicu na vratima.

  AUTOMATSKI KLIMA UREĐAJ SA FUNKCIJOM REST

  Vaš novi DS 4 stavlja u prvi plan udobnost Vas i Vaših putnika sa automatskim klima uređajem sa funkcijom REST i 3 načina rada: spor, srednji, brz. Ova funkcija, koja je veoma korisna pri kratkotrajnom zaustavljanju, održava rad ventilacije nekoliko minuta nakon zaustavljanja motora.
  Ova funkcija zavisi od stanja napunjenosti akumulatora.
  Pritiskom na komandu « REST », ventilacija se uključuje ili isključuje. Protokom i raspodelom vazduha se automatski upravlja.

  SEDIŠTA SA FUNKCIJOM MASAŽE

  Kako bi potvrdio svoju poziciju u premijum gami, novi DS 4 raspolaže sedištima sa funkcijom masaže. Ova tehnologija pruža masažu lumbalnog dela kako bi udobnost i zadovoljstvo u vožnji bili vrhunski. Na taj način, boravak u kabini postaje jedinstven i poprima neku drugu dimenziju.

  Kako ne biste trošili akumulator, ova funkcija radi samo kad je motor uključen, kao i u modu STOP funkcije Stop and Start. Kada je funkcija aktivna, masaža se odvija u 6 ciklusa od po 10 minuta (6 minuta masaže nakon kojih slede 4 minuta pauze). Posle sat vremena, funkcija se isključuje.

  KAMERA ZA KRETANJE U NAZAD

  Za još više komfora i tehnologija, sistem upozorenja, pomoću zvučnog upozorenja napred i kamere pozadi, omogućava merenje rastojanja od prepreke. S obzirom na to da je povezana sa ekranom osetljivim na dodir od 7″, kamera za kretanje u nazad šalje sliku u boji na ekran. Zahvaljujući vizuelnim reperima u boji, vozač može sigurno da vozi u nazad.

 • MATERIJALI

  Od samog projektovanja, korišćenjem recikliranih i prirodnih materijala, uložen je poseban napor kako bi se ograničio uticaj novog DS 4 na svoju okolinu.
  Vaš novi DS 4 sadrži u proseku 29% recikliranih i prirodnih materijala.
  15% od 200kg polimera na vozilu je raspoređeno na sledeći način:
  – 40% prirodnih materijala
  – 60% recikliranih materijala.

  Vaš novi DS 4 poštuje Vašu ekološku osvešćenost. On je dizajniran tako da smanji svoj uticaj na životnu sredinu u domenima reciklaže i materijala koji su iskorišćeni za vozilo, i preuzima mere za :
  – podsticanje reciklaže vozila na kraju njegovog veka;
  – kontrolu i praćenje sastava iskorišćenih supstanci;
  – ostvarenje dobrih rezultata po pitanju ponovnog korišćenja i recikliranja.

  RECIKLAŽA

  Vaš novi DS 4 poštuje Vašu ekološku osvešćenost. On je dizajniran tako da smanji svoj uticaj na životnu sredinu u domenima reciklaže i materijala koji su iskorišćeni za vozilo, i preuzima mere za :
  – podsticanje reciklaže vozila na kraju njegovog veka;
  – kontrolu i praćenje sastava iskorišćenih supstanci;
  – ostvarenje dobrih rezultata po pitanju ponovnog korišćenja i recikliranja.

 

PREDNOSTI 

 • DIZAJN

  Snažni i jedinstveni stil. Zahvaljujući zategnutim linijama i naglašenom osobenošću, novi DS 4 spaja eleganciju i sportske performanse. Novi DS 4 preuzima novi estetski potpis brenda DS, prednju masku ‘DS Wings’ koja mu daje prefinjenost i izražajnost.

  02_PALAIS_CROP_UK

 • STIL KOJI MOŽE DA SE PERSONALIZUJE

  11 boja karoserije i nova boja Siva Platinium! Novi DS 4 nudi čitavu paletu kombinacija koja će da zadovolji Vašu želju za prefinjenošću i različitošću: dvobojna karoserija sa krovom, gornji spojler, kućišta retrovizora u bojama: Crna Perla Nera, Whisper, Plava Virtuel i Narandžasta Tourmaline.

  NEW-DS-4_Experience_de_conduite

 • EKSKLUZIVNI SVETLOSNI POTPIS

  Sa novim DS LED Vision potpisom, novi DS 4 ima LED i Ksenon tehnologije, pokazivače pravca koji se postepeno pale, prednja svetla sa LED modulima – jedinstveno na tržištu – i statičko osvetljenje pri skretanju. Ovo osvetljenje, koje se ističe već na prvi pogled, nudi i: 38% uštede struje i jaču snagu u odnosu na halogen tehnologiju.

  03_COMEDIE_CROP_UK

 • IZUZETNA PREFINJENOST

  Materijali, koji su pažljivo odabrani za novi DS 4, spajaju mekoću i visoku otpornost na habanje, a istovremeno, vremenom ne gube na izgledu.
  Odabrane kože su proizvedene i odabrane po veoma zahtevnim procesima. U pitanju su perforirana koža, koža Nappa i poluanilinska koža sa izgledom koji podseća na kaiš ručnog sata. Instrument tabla je presvučena perforiranom kožom.

  04_INTERIOR_VICTOIRES_CROP

 • DOŽIVLJAJI U VOŽNJI

  Zahvaljujući novim tehnologijama, dobijaju se veća snaga, veći obrtni momenat, manja emisija CO2 , a sve to za još veće beskompromisno zadovoljstvo u vožnji.
  Uživanje za volanom i smanjena potrošnja goriva sa novim automatskim menjačem EAT6 koji nudi izuzetne performanse i brže menjanje stepena prenosa (40%).

  new_ds4_sensensation de conduite

 • OSEĆAJ ZA VOLANOM

  Volećete osećaj okretnosti i bezbednosti u svim uslovima.
  Zadovoljstvo u vožnji je pojačano novim klirensom: novi DS 4 Vas poziva da uživate u vožnji po gradu ili na dužim putovanjima.
  Njegov osećaj puta pruža nam osećaj bezbednosti, a taj osećaj je pojačan modernom opremom, poput upozorenja o nenamernom prelasku linije, sistema za nadzor mrtvog ugla ili limitatora-regulatora brzine.
  Vaša vožnja će biti veoma udobna i dinamična, a nju nagoveštava već sam njegov izgled koji spaja kompaktne spoljašnje dimenzije (4,28 m) sa kabinom u koju staje 5 osoba. Ne smemo da zaboravimo ni pametne i praktične funkcije novog DS4, kao što su veliki (359 l VDA) i podesiv prtljažnik (vrata prtljažnika, sedišta koja mogu da se spuste 1/3 – 2/3).

  01_RESTAURANT_CROP_UK

 • UDOBNOST

  Gostoljubiv i zahtevan, novi DS 4 ima harmoničnu unutrašnjost gde se spajaju instrument tabla kojom se lako upravlja i smanjena buka u kabini. Ne treba zaboraviti komfor koji je poboljšan sedištima sa funkcijom masaže i dvozonski klima uređaj, koji ima tri brzine i funkciju REST (ventilacija radi još nekoliko minuta nakon što motor stane).

  nouvelle_ds4_confort

 • TECHNOLOGIES BIEN- ÊTRE

  Oprema poslednje generacije: veoma brzo ćete shvatiti da je novi DS 4 osmišljen tako da Vam pruži još više dobrog osećaja zahvaljujući: otključavanju i pokretanju vozila bez ključa (pritiskom na dugme Start), audio sistemu sa boljim prostiranjem zvuka po kabini, sistemu HiFi DENON, utičnici od 230V,…

  DS-4_CrossBack_Systeme_audio_denon

 • TEHNOLOGIJE ZA BEZBEDNOST

  Kako biste se osećali potpuno bezbedno, novi DS 4 nudi tehnologije koje su u službi Vaše sigurnosti: nadzor mrtvog ugla, upozorenje o nenamernom prelasku linije, svetla DS LED Vision, pomoć pri kretanju na uzbrdici, DS Connect Box u koji spadaju SOS i asistencija (sistem koji omogućava upućivanje hitnog poziva i lokalizovanu asistenciju).

  nouvelle_ds4_confort

 • POVEZANOST

  Veoma tehnološko iskustvo u vožnji je obogaćeno novim ekranom osetljivim na dodir od 7″ u boji. Ovaj ekran poslednje generacije predstavlja revoluciju po pitanju povezanosti, lakoće pri upotrebi i funkcionalnosti. Vi ste povezani, i Vaš novi DS 4 je povezan: navigacija kojom se upravlja dodirom i poslednje vrhunske tehnologije – Mirror Screen i CarPlay kako biste kopirali i upravljali sadržajem iz Vašeg kompatibilnog pametnog telefona.

  DS-4_CrossBack_Tablette_Tactile_7pouces

 

BOJE 

 • DS 4 - Polar White
 • DS 4 - Polar White

Polar White

 • Polar White

  Polar White
 • Pearl White

  Pearl White
 • Ink blue

  Ink blue
 • Artense Gray

  Artense Gray
 • Platinium Gray

  Platinium Gray
 • Perla Nera Black

  Perla Nera Black
 • Rubi Red

  Rubi Red
 • Whisper

  Whisper