July 1, 2014

U FRANCUSKOJ JE PROIZVEDENO 300 000 DS 3

300 000, to je broj DS 3 limuzina koje su proizvedene u fabrici Poasi, u Francuskoj. Na današnji dan 300 000-i DS 3 je sišao sa proizvodne linije. Radi se o vozilu DS 3 iz potpuno nove ograničene serije „Tako neodoljiv“ u crnoj Perla Nera boji. Model na kome se ističe svetosni potpis – „Xénon Full LED », koji je predstavljen pre nekoliko nedelja. 300 000-i DS 3 je dokaz uspeha ovog vozila koje zavodi svojim jedinstvenim stilom, svojim mnogobrojnim mogućnostima prilagođavanja (personalizacije), tehnološkim inovacijama i užitkom pri vožnji.

DS 3, prvi DS model koji je stavljen u prodaju, pomerio je granice široke javnosti i uneo novine u proces proizvodnje. DS 3 je vozilo koje nudi široku lepezu personalizacija, kao što je verzija ‘bi-ton’ (krov u dve boje) ili verzija u kojoj postoji mogućnost personalizacije i spoljašnosti i unutrašnjosti. Industrijski izazov ovog modela započinje sa personalizacijom u samom procesu proizvodnje. Radi se o uspešnom izazovu s obzirom da 300 000-a limuzina DS 3 nazvana « Origine France Garantie » silazi danas sa svoje poizvodne linije u Poasiju! 300 000 DS 3 limuzina je proizvedeno u ovoj fabrici u Francuskoj.

300 000 je broj koji predstalja uspeh ovog modela. Izabran zbog svog zavodljivog stila koji je i ekskluzivan zbog mnogobrojnih mogućnosti za personalizaciju, zbog prefinjenosti, tehnologija, i ponašanja na putu koje je dinamično i udobno, DS 3 očarava svakodnevnicu svojim vozačima.

DS 3 nastavlja sa uvođenjem novina, i 300 000-i primerak se razlikuje po svom novom svetlosnom potpisu koji je otkriven prošlog meseca. Ovaj potpis je dobijen pomoću svetala koja udružuju, na svetskoj premijeri, tehnologije LED i Ksenon sa novim pokazivačima pravca. Inovacija koja istovremeno čuva stil DS 3 i daje mu jedinstven i moderan „pogled“.

Ovaj 300 000-i DS 3 je primer iz ograničene serije ‘Tako neodoljiv’. Pored novog svetlosnog potpisa, DS 3 ‘Tako neodoljiv’, koji je nastao na osnovi ‘Tako šik’ (nivo 3), nudi i:

– novu mogućnost pesonalizacije nazvanu  ‘Neodoljivi Pariz’ koja pomoću serigrafije, predstavlja spomenike glavnog grada na bočnim zadnjim staklima,  koji su takođe laserski ugravirani na lajsni komandne table;

– felne od lake legure 17’’ Aphrodite u sjajnoj boji.

Ovaj 300 000-i DS 3 je opremljen i kamerom za kretanje unazad, tehnologijom “Active City Brake » – novi sistem automatskog kočenja -, i dizel motorom BlueHDi 120. Ovaj motor, koji ima i menjač sa 6 stepena prenosa, zadovoljava normu Euro6. U mešovitoj vožnji, ovo vozilo troši 3,6 l/100 km i ispušta 94 g CO2/km.

300 000-i DS 3 će uskoro da bude na cesti!