NO STRESSUV C3 AIRCROSS i C5 AIRCROSS – ODMAH DOSTUPNA VOZILA

Novi Citroën C5 Aircross i C3 Aircross nosioci su programa Citroën Advanced Comfort®. Odlikuju ih Citroën-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima® i sedišta Advanced Comfort® za neprevaziđeni kvalitet u vožnji. Pored toga nude jedinstvenu modularnost, zapreminu prtljažnika „Best in Class“, čak 20 tehnologija za pomoć u vožnji, najnovije motore od 110, 130 i 180 KS, kao i nove automatske menjače sa 6 i 8 brzina.
Citroën C5 Aircross je vrhunska esencija udobnosti, tehnologija i dizajna i na taj način omogućava dominaciju nad putem i stvara osećaj zaštićenosti i prostranosti.
Citroën C3 Aircross nudi komfor, podignuti položaj u vožnji, jedinstveni izgled, personalizaciju bez premca i vrhunsku intuitivnu tehnologiju čime nas uvodi u svet svetlosti i topline, potpuno tipičan za Citroën.
Odmah dostupna vozila sa lagera sada su na specijalnom popustu. Sva vozila opremljena su izuzetno atraktivnom opremom, a pripremili smo vam sjajne uslove kreditiranja i kupovine na lizing. Iskoristite ovu nesvakidašnju ponudu i sjajne popuste i odvezite neki od dva atraktivna SUV modela CITROËN C3 AIRCROSS ili C5 AIRCROSS!