CARSTORE PRO- ODMAH DOSTUPNA VOZILA

NOVI Citroën Berlingo VAN spada u segment vozila za uživanje i novi koncept lakih furgona. Njegova inovatorska strana je zadivila profesionalce. NOVI Citroën Berlingo VAN ima na raspolaganju veliku zapreminu, korisno opterećenje i prilagodljivost. Nudi prostran tovarni prostor i može da primi 2 europalete. Omogućava transport tereta do 3 metra dužine i da primi 3 osobe napred. Berlingo je vredno sredstvo modernog rada po svom stilu koji oslobađa osećaj čvrstine i dinamičnosti.

Citroën Jumpy je opremljen novim tehnološkim inovacijama i opremom posvećenom putničkom komforu i sigurnosti. Vozilo nudi mnoge kombinacije vezane za zapreminu, nosivost i dužinu. Prilagodljivost Citroën Jumpy-a je dizajnirana kako bi privukla rastuće i sve zahtevnije tržište.

Citroën Jumper je, i pored svog izvanrednog izgleda, fokusiran na funkcionalnost i iz tog aspekta on nudi mnoge prednosti i inovacije u odnosu na standard u klasi. Vozačka kabina zvučno izolovana i ergonomski prilagođena profesionalnim potrebama, stakla kabine reflektuju toplotno zračenje, a svetla i brisači se automatski uključuju prema potrebi. Pored navedenog, prisutna je i elektronska asistencija pri parkiranju sa prednjim i zadnjim senzorima kao i čitav spektar dodatne opreme koji omogućava prilagođavanje posebnim zahtevima svakog korisnika.
Za sva tri modela obezbeđeni su sjajni uslovi lizing kupovine!