NOVI CITROËN C5 X – PUTOVANJE U PRAVOJ LIMUZINI

Svojim stilom, C5 X savršeno predstavlja Citroënovu filozofiju. Potpuno originalan, C5 X je spoj elegancije limuzine, dinamičnosti karavana i izdignutog držanja SUV-a.

C5 X pruža potpunu bezbrižnost zahvaljujući udobnosti u prostranoj kabini, aktivnom oslanjanju i sedištima Advanced Comfort.

Raspolaže modernim tehnologijama sa proširenim Head up displejom, sistemima za pomoć u vožnji, koji uvode poluautonomnu vožnju, i sa potpuno novim komunikacionim interfejsom na touchscreen HD ekranu od 12’’ sa glasovnim prepoznavanjem.

Iz kabine C5 X-a se širi osećaj topline, sigurnosti i prostranosti. Elegancija i komfor, udruženi sa inovativnom, ali diskretnom tehnologijom, ključne su reči ove unutrašnjosti koja pruža dobrodošlicu, potpuno u skladu sa Citroënovom tradicijom.

Posetite neki od prodajnih salona u zvaničnoj dilerskoj mreži, zakažite test vožnju i budite privilegovani uživajući u najudobnijem i najatraktivnijem Citroënu na našem tržištu.

Iskoristite promotivne cene i po sjajnim uslovima nabavite najnoviji Citroënov model C5 X.

Novi Citroën C5 X  je deo programa Citroën Advanced Comfort® koji predstavlja sveobuhvatni pristup komforu.

2 GODINE CITROËN ASISTENCIJE NA PUTU

Vozite bezbrižno uz pomoć na putu 24 sata, 7 dana u nedelji, u skoro svim evropskim zemljama.

MY CITROËN

My Citroën vam omogućava da ostanete povezani sa vašim vozilom. Zahvaljujući ovoj aplikaciji dobijate personalizovano praćenje održavanja vašeg vozila i pristup Citroën uslugama.