NOVI CITROËN C3 AIRCROSS – IDEALAN SUV ZA URBANE I SLOBODNE AKTIVNOSTI

Novi Citroën C3 Aircross SUV je unapređen sa novim izgledom prednjeg dela, novim obojenim umecima i većom udobnošću tokom putovanja. Dobio je svež izgled u potpunosti restilizovanog prednjeg dela i zadržao impresivne sposobnosti na putu pomoću Grip Control® sa Hill Assist Descent-om. Pored vrhunske modularnosti, prostranosti i svetlom okupane kabine, odlikuje se pojačanom udobnošću uvođenjem naprednih sedišta Advanced Comfort. Novi C3 Aircross pojednostavljuje svakodnevni život sa novim i većim 9’’ ekranom u boji osetljivim na dodir, novim mestima za odlaganje u novoj centralnoj konzoli, 5 tehnologija za povezivanje i 12 tehnologija za pomoć u vožnji, uključujući head-up displej u boji i kameru za vožnju unazad sa sistemom Top Rear Vision. Spoljni izgled kombinuje ukupno 70 mogućih varijanti kroz 7 boja karoserije, od kojih su 3 nove: siva, plava i polarno bela, 4 kolor paketa, uključujući 2 nove boje sa vrhunskim efektom: narandžasta i tamno plava.

Posetite nas, zakažite test vožnju i budite privilegovani uživajući u najudobnijem i najatraktivnijem modelu ovog segmenta na našem tržištu.

Novi Citroën C3 Aircross SUV  je deo programa Citroën Advanced Comfort® koji predstavlja sveobuhvatni pristup komforu.

2 GODINE CITROËN ASISTENCIJE NA PUTU
Vozite bezbrižno uz pomoć na putu 24 sata, 7 dana u nedelji, u skoro svim evropskim zemljama.

CITROËN ADVISOR
Ocenite, objavite i podelite vaše mišljenje o svom Citroën vozilu ili vašem iskustvu posete nekom od Citroën centara pri kupovini novog vozila ili prilikom servisiranja vašeg vozila. Vaše ocene i mišljenje biće objavljeno na našoj internet stranici.

MY CITROËN
My Citroën vam omogućava da ostanete povezani sa vašim vozilom. Zahvaljujući ovoj aplikaciji dobijate personalizovano praćenje održavanja vašeg vozila i pristup Citroën uslugama.