NOVI C4: SAVRŠENA CITROËN KOMPAKTNA LIMUZINA

Paralelno sa ostalim evropskim zemljama u salone uvoznika i dilera vozila Citroën u Srbiji stigao je novi Citroën C4

Novi Citroën C4 predstavlja vrhunsku esenciju udobnosti, tehnologija i dizajna. Dinamičan izgled daju mu povišeni oblik karoserije, koji je postavljen na točkove velikog prečnika, i jedinstveni dizajn koji nudi mnogobrojne mogućnosti personalizacije. U kabini su prisutni svi elementi programa Citroën Advanced Comfort® za novi nivo udobnosti sa oslanjanjem na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima®, sedištima Advanced Comfort i Smart Pad Support Citroën™, svetskom premijerom za praktično korišćenje tableta. Udobnost je pojačana sa 20 tehnologija za pomoć u vožnji, među kojima je i Highway Driver Assist, uređaj za poluautonomnu vožnju, kao i 6 tehnologija za povezivanje.

Novi C4 je dostupan prvim kupcima u našoj zemlji po specijalnim promotivnim cenama i popustima do čak 1.600 evra! Posetite nas, zakažite test vožnju i budite privilegovani uživajući u najudobnijem i najatraktivnijem modelu ovog segmenta na našem tržištu.

2 GODINE CITROËN ASISTENCIJE NA PUTU

Vozite bezbrižno uz pomoć na putu 24 sata, 7 dana u nedelji, u skoro svim evropskim zemljama.

CITROËN ADVISOR

Ocenite, objavite i podelite vaše mišljenje o svom Citroën vozilu ili vašem iskustvu posete nekom od Citroën centara pri kupovini novog vozila ili prilikom servisiranja vašeg vozila. Vaše ocene i mišljenje biće objavljeno na našoj internet stranici.

MY CITROËN

My Citroën vam omogućava da ostanete povezani sa vašim vozilom. Zahvaljujući ovoj aplikaciji dobijate personalizovano praćenje održavanja vašeg vozila i pristup Citroën uslugama.