CITROËN SUV GAMA – IZAĐITE VAN GRADA I KRENITE U AVANTURU

Ne tražite izgovore, nego krenite na vikend ili putovanje koje ste oduvek želeli. Najbolji prijatelji za takvu odluku neka vam budu Citroën SUV modeli C3 Aircross i novi C5 Aircross. Na odlazak u avanturu pratiće vas udobnost, stil i dominacija.

Citroën C3 Aircross SUV ima sve atribute snažnog SUV-a: povišeni klirens, podignuti položaj vozača i putnika, prednji i zadnji spojler, velike točkove i proširena krila. Razlikuje se neverovatnom mogućnošću personalizacije sa 90 kombinacija boja spolja i 5 različitih unutrašnjih uređenja.

Nosilac programa Citroën Advanced Comfort®, novi C5 Aircross SUV odlikuju udobnost i prostranost, a Citroën-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta Advanced Comfort zajedno predstavljaju neprevaziđeni kvalitet filtriranja neravnina u vožnji. Nudi i jedinstvenu modularnost sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća sedišta, kao i najveću zapreminu prtljažnika od 580 do 720 litara.

Otkrijte nove horizonte i krenite u avanturu u komfornom režimu sa Citroën SUV modelima C3 i C5 Aircross. Iskoristite akcijski popust i sjajne uslove finansiranja, a zatim odaberite destinacije i jednom rečju – uživajte!