CITROËN KOMERCIJALNA VOZILA – IZUZETNE MOGUĆNOSTI UZ SUBVENCIONISANI LIZING

Izvanredni Citroën partneri u svakodnevnom poslu, Novi Berlingo VAN, Jumpy i Jumper, sada se mogu nabaviti preko akcijskog subvencionisanog lizinga po mesečnim ratama već od 198 evra.

Novi Citroën Berlingo VAN ponosi se nagradom INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019 i pruža rešenje prilagođeno svakom poslu. Nudi se u dve veličine : M i XL od 4,40m i 4,75m, ima kabinu za 3 do 5 putnika u dva reda sedišta, dvokrilna vrata prtljažnika i klizna bočna vrata. Tu su i brojne korisne pregrade, a krasi ga nosivost do 1000 kg uz 2 europalete koje mogu direktno da se utovare.

Citroën Jumpy ima nosivost do 1400 kg, korisna zapremina tovarnog prostora je do 6,6m3. Odlikuje ga najmanja potrošnja u njegovom segmentu, povezana sa smanjenjem učestalosti redovnih servisa, a sve to doprinosi ukupnom smanjenju troškova korišćenja vozila.

Citroën Jumper ima vozačku kabinu zvučno izolovanu i prilagođenu profesionalnim potrebama, elektronsku asistenciju pri parkiranju sa prednjim i zadnjim senzorima kao i čitav spektar dodatne opreme. Dostupan je u četiri različite varijante sa običnom ili duplom kabinom. Korisna zapremina tovarnog prostora se kreće do 17m3 zavisno od varijante.

DETALJE LIZING PONUDE MOŽETE OTKRITI NA MODELSKIM STRANAMA SVAKOG OD MODELA!