CITROËN C3 i C3 AIRCROSS – PONUDA PO VAŠOJ MERI

CITROËN C3 i C3 AIRCROSS – PONUDA PO VAŠOJ MERI

Tokom ovog proleća kompanija Avtonova KAB omogućila je svim zainteresovanim kupcima sjajne mogucnosti kupovine najtraženijih modela C3 i C3 Aircross.

Citroën C3 Feel EDITION ima više nego pristupačnu cenu od 10.990 evra, a tokom ove akcije na poklon se dobijaju i automatski klima uređaj, audio sistem sa 7“ touch screen ekranom u boji, Mirror Link opcija koja omogućava da ekran svog smartphone telefona vidite na touch screen ekranu, komande na volanu, Bluetooth, USB priključak, 6 zvučnika i svetla za maglu.

Citroën C3 Aircross u srednjem paketu Feel, sa bogatom opremom, ima cenu već od 14.490 evra. Kupci prilikom kupovine imaju mogućnost dodatnog izbora intuitivnih tehnologija sa 12 sistema za pomoć u vožnji, bežičnog punjenja smartphone telefona ili Grip Control, sistema protiv proklizavanja na teškim terenima. Touch Screen ekran sa svim funkcijama veličine 7“ nalazi se na centralnom mestu u vozilu.

Efikasnost oba modela odražava se i u gami snažnih i ekonomičnih benzinskih PureTech motora najnovije generacije, nagrađivanim u protekle tri godine kao najbolji u svojoj klasi, i dokazanim dizel motorima BlueHDi sa najnovijim filterima za očuvanje životne sredine.

Pored sjajnih cena i opreme, vrlo su pristupačni i uslovi finansiranja. Kredit je omogućen uz 0% kamate i bez dodatnih troškova na 36 meseci. Ako se odlučite na kupovinu preko lizinga, kamata iznosi svega 0,99%,.

Test vožnja može da se zakaže u salonu u Radničkoj 22 ili u salonima dilerske mreže u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli.