C5 AIRCROSS SUV JEDINSTVEN U SVOM SEGMENTU

C5 Aircross SUV se razlikuje po jedinstvenom i različitom izgledu, koji donosi dominantni položaj na putu. Ima široku ponudu personalizacije sa 30 spoljašnjih kombinacija, 7 boja karoserije, dvobojni crni krov i 3 kolor paketa sa detaljima u boji na prednjem braniku, na Airbump-ovima® na donjem delu vrata i ispod krovnih nosača. Nudi 5 unutrašnjih uređenja uz program Citroën Advanced Comfort® i velike novine: oslanjanje na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima® i sedišta Advanced Comfort, za neprevaziđeni kvalitet udobnosti u vožnji. Sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća sedišta zapremina prtljažnika varira od 580L do 720L. Opremljen je efikasnim dizel i benzinskim motorima od 130KS do 180KS i novim automatskim menjačem EAT8, C5 Aircross će biti prvi Citroën-ov model koji ima tehnologiju Plug-in Hybrid.

POGLEDAJTE PLUG-IN VERZIJU

2 GODINE CITROËN ASISTENCIJE NA PUTU

Vozite bezbrižno uz pomoć na putu 24 sata, 7 dana u nedelji, u skoro svim evropskim zemljama.

CITROËN ADVISOR

Ocenite, objavite i podelite vaše mišljenje o svom Citroën vozilu ili vašem iskustvu posete nekom od Citroën centara pri kupovini novog vozila ili prilikom servisiranja vašeg vozila. Vaše ocene i mišljenje biće objavljeno na našoj internet stranici.

MY CITROËN

My Citroën vam omogućava da ostanete povezani sa vašim vozilom. Zahvaljujući ovoj aplikaciji dobijate personalizovano praćenje održavanja vašeg vozila i pristup Citroën uslugama.