March 12, 2019

NOVI SUV CITROËN C5 AIRCROSS: U 2018. GODINI, BROJ 1 U TEST VOŽNJI ZA NOVINARE!

- Povodom desetogodišnjice izdanja « Advent Automotive Press Awards », evropski novinari su stavili na najviši stepenik podijuma za test vožnje, koje su realizovane u saradnji sa agencijom MOMA Event, novi SUV Citroën C5 Aircross.
- Međunarodna test vožnja za novinare predstavlja glavnu etapu u lansiranju novog modela. Novinari su pohvalili logističku organizaciju, pristup informacijama i ton ovog susreta u Maroku.
- Od 72 test vožnje tokom 2018. godine, ovo je druga uzastopna pobeda za Citroën, posle test vožnje novog kompaktnog SUV-a C3 Aircross na Korzici, nagrađenog 2017. godine. Na ovaj način je odata pošta umeću i odvažnim izborima.
- Novi SUV C5 Aircross, SUV nove generacije, koji spaja dizajn i komfor, ostvario je uspeh u svim planovima, dobio je mnogobrojne nagrade i ima oko 20 000 porudžbina u Evropi.

Agencija Advent, specijalizovana u merenju i upravljanju uticajem brenda, već 10 godina organizuje izbor najbolje dinamičke prezentacije proizvođača automobila. Ispitano je više od 1 000 evropskih novinara kako bi se ocenila predstavljanja brendova na osnovu sledećih kriterijuma: kvalitet test vožnji, logistika, kvalitet pruženih informacija, spontano zadovoljstvo.

 

NOVI SUV C5 AIRCROSS NA STAZAMA ATLASA

Od 73 dinamičke prezentacije, evropski novinari su izabrali novi SUV C5 Aircross, tokom međunarodnih test vožnji za novinare, koje su organizovane u novembru 2018. u Maroku na obroncima Atlasa.

Ovi sjajni rezultati naglašavaju rad Citroën-ovih timova, koji je uložen kako bi se organizovao događaj, izabrao originalni teren u skladu sa internacionalnim ambicijama, kapacitetima SUV-a i sa udobnošću novog SUV-a C5 Aircross-a. Značajni su i govori različitih stručnjaka zaduženih za projekat, proizvod i stil.

Ove test vožnje, koje su trajale 3 nedelje, okupile su 425 novinara iz 35 zemalja. Učestvovalo je oko 25 vozila. Izbor Maroka je odvažan korak kako bi se istakli kvaliteti SUV-a koji je najudobniji u svom segmentu. Na 300 km zahtevnih puteva, novinari su mogli da provere novi SUV C5 Aircross. Oni su mogli da testiraju njegov izuzetan komfor, zahvaljujući prvenstvno oslanjanju sa progresivnim hidrauličnim jastucima® i sedištima Advanced Comfort, njegovu prostranost i referentnu modularnost sa prtljažnikom „Best in Class“ (580 L – 720) i 3 zadnja nezavisna, preklapajuća, pomerljiva sedišta. Njegove napredne tehnologije, u koje spada 20 sistema za pomoć u vožnji, među kojima je i Highway Driver Assist, i 6 tehnologija za konektivnost, takođe su bile isprobane tokom ovih vožnji.