December 15, 2017

NOVI KOMPAKTNI SUV CITROËN C3 AIRCROSS : KRUNISAN JE ZA NAJBOLJI «URBANI SUV» I ZA «VOZILO GODINE» NA TAKMIČENJU ARGUS 2018!

Sinoć, novi kompaktni SUV C3 Aircross je dvostruko nagrađen na ceremoniji dodele nagrada Argus 2018. C3 Aircross je krunisan dvema titulama: najbolji «URBANI SUV» u svojoj kategoriji i «VOZILO ARGUS 2018» u svim kategorijama zajedno. Ovo je značajno priznanje za ovaj novi model koji je ostvario pravi uspeh sa 30.000 porudžbina u Evropi. Kompaktni SUV jedinstvenog izgleda i sa 90 kombinacija za personalizaciju, C3 Aircross osvaja svojim atraktivnim cenama, ali i svakodnevnim performansama: prostranost, referentna modularnost i moderne tehnologije koje poboljšavaju udobnost i bezbednost.

Od svog lansiranja u oktobru, novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross uživa veliki komercijalni uspeh i beleži već 30.000 porudžbina u Evropi, od kojih je 15.000 u Francuskoj. Ovo je obećavajući početak za ovaj dinamični segment i pravi argument za ovaj «people minded» SUV koji je inspirisan klijentima i vođen, još od faze dizajniranja, njihovim pristupom vožnji.

Specijalizovana štampa je, takođe, prepoznala kvalitete novog kompaktnog SUV-a Citroën C3 Aircross-a – koji je sada među 6 finalista za AUTOBEST takmičenje i među 7 finalista za prestižnu evropsku nagradu «CAR OF THE YEAR 2018»  – i on je nagrađen od strane žirija nagradom Argus 2018.

Veliki pobednik ovog takmičenja, čija se ceremonija dodele nagrada odigrala sinoć na krovovima Pariza, gde je, šest meseci ranije, održana njegova svetska premijera, novi kompaktni SUV C3 Aircross je osvojio dve nagrade: titulu najboljeg «urbanog  SUV-a» godine i «Vozila Argus 2018».

ARGUS TROPHY 2018: «URBANI SUV»

U konkurenciji je bilo 40 putničkih vozila podeljenih u 5 velikih kategorija: gradska vozila, urbani SUV, kompaktni SUV, porodična i premijum vozila, porodični i premijum SUV. Kao pobednik kategorije «urbani SUV», C3 Aircross se istakao kao najbolji u očima novinara, stručnjaka za tržišna ispitivanja i tehničkih stručnjaka grupe Argus. Njihova ocena počiva na 5 kriterijuma: cena novog vozila, troškovi korišćenja, pad vrednosti modela, potrošnja goriva i performanse pri korišćenju (kvalitet, udobnost, uživanje u vožnji i dizajn).

Etienne Menant, šef projekta C3 Aircross brenda je srećan što su juče osvojili nagradu «urbani SUV» sa novim kompaktnim SUV-om C3 Aircross : «Ponosni smo što vidimo da je C3 Aircross nagrađen.  C3 Aircross pomera kodove veoma dinamičnog segmenta kompaktnih SUV-ova. Dizajnirali smo SUV jedinstvenog izgleda, sa velikom mogućnošću personalizacije i povećanim kapacitetom za avanturu. Za ovaj model upotrebljeno celokupno umeće brenda i on je deo programa Citroën Advanced Comfort®. On nudi izvanrednu udobnost, zahvaljujući izuzetnoj prostranosti, modularnosti i izuzetnom osvetljenju. Takođe, dobro je prilagođen savremenom načinu života sa mnogobrojnim tehnologijama za sigurnost i povezanost, koje olakšavaju život i u gradu i na otvorenom putu».

ARGUS TROPHY 2018 :  «VOZILO ARGUS 2018»

Drugu godinu za redom, Argus je dodelio i super nagradu, nagrađujući pobednika u svim kategorijama. Ova prestižna nagrada je dodeljena novom kompaktnom SUV-u C3 Aircross-u na osnovu istih kriterijuma, ali sa proširenim žirijem koji se sastoji od automobilskih novinara glavnih francuskih medijskih firmi (Laurent Bodin – L’Alsace, Christophe Bourroux – RTL, Etienne Bruet – M6 Turbo, Denis Carreaux – Nice Matin, Sébastien Jacquemart – La Voix du Nord, Anne-Charlotte Laugier – charlotteauvolant.net, Jean-Luc Moreau – RMC, Jean-Michel Normand – Le Monde, Sylvain Reisser – Le Figaro, Matthieu Turel – Le Parisien, Bertrand Bellois – L’argus).

Sa velikim ponosom Linda Jackson, direktorka brenda Citroën, i Alexandre Malval, direktora sektora za dizajn Citroën, su se popeli na binu kako bi iz ruku Alexandrine Breton des Loÿs, predsednice Argus grupe, preuzeli nagradu «Vozilo godine». Ova druga nagrada kruniše rad celog tima, prati dobar komercijalni početak i naglašava jedinstvenu osobenost C3 Aircross-a.

«Veoma smo srećni što smo osvojili glavnu nagradu Vozilo Argus 2018. I to na mestu koja za nas ima posebno značenje, jer smo ovde, 12. juna, predstavili naš novi C3 Aircross francuskoj i međunarodnoj štampi. Tada smo otkrili ovaj model, koji predstavlja novi uzor na tržištu kompaktnih SUV-ova po pitanju udobnosti, korišćenja i opreme u vozilu. Ovaj večerašnji događaj, tokom kojeg smo dvostruko nagrađeni, takođe naglašava transformaciju brenda, koja već donosi plodove sa 230.000 prodatih C3, a sada sa 30.000 porudžbina za C3 Aircross. » – Linda Jackson, direktorka brenda Citroën.

«Veoma smo ponosni što smo dobili nagradu Argus, ali smo i oduševljeni načinom na koji su naši klijenti dočekali novi C3 Aircross. Titula vozila godine je izvor velikog zadovoljstva za brend i za sve timove. Sa C3 Aircross-om želeli smo da ponudimo kompaktni SUV koji je savršeno u skladu sa našom strategijom. On upotpunjuje celokupnu našu gamu u segmentu koji je veoma važan.» – Alexandre Malval, direktor Citroën sektora za dizajn.