March 12, 2015

NOVI DS 5 : INKARNACIJA MARKE DS

Vozilo najbolje može da oživi potpis SPIRIT OF AVANT-GARDE! Posetioci Sajma automobila u Beogradu će moći premijerno da otkriju novi DS 5 – perjanicu marke DS – koji uvodi identitet marke novim prednjim delom – nazvanim DS Wings, kao i drugim novostima, koje čine DS! Avangardni stil, dinamično ponašanje, prefinjenost i posvećenost detaljima, kao i ponuda naprednih tehnologija – čine da novi DS 5 ima sve atribute sadašnjih i budućih DS automobila.

Nezaobilazni element svih premijum vozila je prednji deo. Na novom DS 5 prednji deo još snažnije odiše statusom i karakterom. On se odlikuje vertikalno postavljenom i pažljivo oblikovanom prednjom maskom sa logotipom DS u sredini – nazvanoj DS Wings, koja na prvi pogled podseća na stare DS modele – i svetlima opremljenim tehnologijom ‘DS LED Vision’.

U unutrašnjosti, vozačevo mesto je opremljeno ekranom osetljivim na dodir od 7’’ poslednje generacije (ekran koji omogućava pristup internet uslugama). Od lansiranja, kupac će moći da izabere jedan od pet efikasnih motora koji nude snagu (obrtni momenat do 400 Nm, zavisno od motora) i energetsku efikasnost (emisiju od 100 g/km odnosno 90 g/km zavisno od motora).

Sa ovim novim elementima, pored onih po kojima je ovaj model već poznat, kao što su avangardni dizajn i prefinjenost do najsitnijih detalja, novi DS 5 je više nego ikad ‘perjanica‘ marke DS.