September 14, 2015

NOVI DS 4 I DS 4 CROSSBACK – POHOD BRENDA DS NA SEGMENT KOMPAKTNIH PREMIJUM LIMUZINA

Jedan model, dve različite siluete i novi prednji deo. Poseban stil koji se temelji na snažnim i prepoznatljivim elementima koji su jedinstveni za brend DS. Još više “high tech” tehnologija i još više prefinjenosti do najsitnijih detalja… Novi DS 4 i DS 4 Crossback su rođeni.

DS 4 je, od svog lansiranja, prodat u 115 000 primeraka, a sada mu novi zalet daje Novi DS 4, dinamična i elegantna limuzina za kupce koji su u potrazi za senzacijama i za uživanjem u vožnji, kao i nova jedinstvena silueta DS 4 Crossback avanturističkog i prefinjenog izgleda sa povišenim sistemom oslanjanja. Ova dvostruka ponuda predstavlja odgovor brenda DS na očekivanja kupaca segmenta premijum kompaktnih limuzina. Ovaj segment je obogaćen pojavom novih silueta sa snažnom osobenošću. Crossoveri sada predstavljaju 30 % tržišta vrhunskih kompaktnih limuzina. Meke, dinamične i elegantne linije, hromirani elementi na karoseriji, snažni motori,…

Novi DS 4 ima sve atribute vrhunske limuzine, a karoserija i krov u dve boje donose mu osobenost koja je jedinstvena u njegovom segmentu. Svojom prefinjenom i ekskluzivnom unutrašnjosti, koja može da se još više personalizuje, Novi DS 4 se nameće kao dostojan naslednik tradicije automobila DS, koji se odlikuju avangardnim duhom, snažnim karakterom, prefinjenošću i najnaprednijim tehnologijama.

Novi DS 4 jeste i biće jedinstvena i nezaobilazna ponuda u segmentu premijum kompaktnih limuzina. DS 4 Crossback je pravo višenamensko vozilo. Njegov duh uglađenog avanturiste odražava se u povišenom sistemu oslanjanja, velikim crnim točkovima, kao i oblogama blatobrana i krovnim šipkama.

Zatražite ponudu

Prodajna mesta