March 16, 2016

NOVI DS 3 – IZABERITE STIL, DINAMIČNOST I PREFINJENOST

NOVI DS 3 – IZABERITE STIL, DINAMIČNOST I PREFINJENOST

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG CAR SHOW publika u Srbiji imaće ekskluzivnu priliku da prva, posle salona u Ženevi, vidi novi restilizovani model DS 3. Premijera ovog vanvremenskog automobila donosi dah inovacija i personalizacije svakog vozila, tako da možete da oslobodite svoju kreativnost i osmislite jedinstveni DS 3 iz Vasih snova. DS 3 je model koji liči na Vas i koji Vam uliva sigurnost gde god da Vas odvede. Sofisticiranost i moderne tehnologije nemaju više granica.

Novi DS 3 pre svega odlikuju inovativnost i osobenost, spoljna i unutrašnja estetika, udobnost i akustična unutrašnjost, kao i završna obrada karoserije i kabine. U vožnji se otvaraju novi vidici kroz položaj i konfor vozačevog sedišta, stabilnost na putu i lakoću upravljanja. Koliko god se činilo komplikovanim, novi DS 3 spaja bezbednost i lepotu. Njegove dinamične linije odaju sportski karakter vozila.

Sa novom paletom PureTech benzinskih i BlueHDi motora i uz pomoć najnovije tehnologije sofisticiranih manuelnih i automatskih menjača, koristeći prednosti Start&Stop tehnologije, pneumatika sa smanjenim otporom i savršenu aerodinamičnost, novi DS 3 ima smanjenu potrošnju goriva i svojom tehnologijom omogućava očuvanje naše okoline.

Svojim vlasnicima novi DS 3 omogućava korišćenje opreme za uživanje, pa tako mogu da se potpuno personalizuju sedišta, komandna tabla i obloge vrata, kao i spoljni retrovizori, krov i aluminijumske felne. Za veće uživanje tu je 7“ ekran sa komandama na dodir, moćan HiFi muzički uređaj, kamera za vožnju unazad, pomoć pri kretanju na uzbrdici i još mnogo sitnica koje ne ostavljaju vozačima dilemu da li su izabrali vozilo po svom ukusu.

Za prave ljubitelje jedinstvenog dizajna i hedoniste sa istančanim ukusom novi DS 3 predstavlja vozilo koje pravi razliku.