January 25, 2017

NOVI DILER CITROËN VOZILA U BEOGRADU

S povećanjem prodaje vozila i dužim čekanjem u servisu, pojavila se potreba da se otvori još jedno mesto za ljubitelje Citroën vozila u Beogradu.

Tako je ovih dana svečano otvoren prodajno-servisni centar za Citroën vozila na Dorćolu, u Dunavskoj ulici broj 13. Centar Boban je renomirana auto kuća sa skoro tri decenije rada na polju prodaje novih i polovnih vozila, kao i pružanju sveobuhvatne usluge automobilistima na redovnom održavanju, servisiranju i opremanju vozila. Kao jedan od najkompletnijih auto-centara u Srbiji, Centar Boban pruža sledeće usluge: prodaja i servisiranje vozila marke Citroën, automatska perionica sa dve brze linije, vulkanizerske usluge i prodaja guma, benzinska i TNG stanica, tehnički pregled sa uslugom osiguranja i registracije vozila na licu mesta uz izdavanje registarske nalepnice i savremena linija za limarsko-farbarske usluge. Od drugih auto centara izdvaja ih dijagnostičko odeljenje, koje poseduje jedinstveni uređaj za kontrolu stanja amortizera na vibro-test pločama i Dynojet motornu kočnicu za ispitivanje snage i obrtnog momenta motora na točku automobila…i sve to na jednom mestu, na samom rubu centra Beograda, na samo 2km od Terazija, u Dunavskoj ulici.

Svi zainteresovani su u mogućnosti da u prodajnom salonu pogledaju sve modele automobila iz Citroënove ponude i kada je reč o putničkom i o dostavnom programu. Uz obezbeđene test automobile, potencijalni kupci će moći da se uvere u apsolutno kvalitetnu ponudu vozila i njihove performanse.

Kada je reč o servisiranju vozila, obezbeđen je pun asortiman originalnih rezervnih delova po pristupačnim cenama, uz pružanje visoko kvalitetnih dijagnostičkih i mehaničarskih usluga za vozila kako u garantnom, tako i van garantnom roku.

Sigurni smo da će učešće Centra Boban u prodajnim i post-prodajnim aktivnostima brenda Citroën doneti puno toga pozitivnog na zadovoljstvo kupaca uz Beograda i okoline.