October 6, 2014

NOVI CITROËN MODELI POKAZALI RASKOŠNE MOGUĆNOSI NA STAZI NAVAK

U subotu 04. oktobra održan je Citroën-Test dan na stazi Navak kraj Beograda. Prijavljivanje za ovu nesvakidašnju manifestaciju trajalo je svega jedan dan, jer su sva mesta ekspresno bila popunjena odmah po objavljivanju poziva na vožnju u reviji SAT plus.

Tokom Test dana oko 120 posetilaca bilo je u prilici da u raznim simulacijama svakodnevnih prilika u saobracaju testira najnovije Citroën modele. Vozne karakteristike, elastičnost agregata, udobnost i Cheap Pandora Jewelry Canadavrhunska oprema bili su na proveri ni malo nežnih vozača. Na kraju dana, sa velikim zadovoljstvom istaknuto je opšte mišljenje – Citroën je bio i ostao pojam kvaliteta, udobnosti i dizajna.

Najveću pažnju i pohvale prisutnih zaslužio je atraktivni model C-ELYSÉE, koji je uz sjajnu cenu i uslove prodaje imao najviše zainteresovanih kupaca. Pored ovog i ostali Citroën modeli, C3, C4, C4 Picasso i C5 dobili su najviše ocene, a premijum segmet, modeli DS3 i DS4, predstavljali su najveću atrakciju ove izvanredno organizovane manifestacije.

Iz kompanije Avtonova KAB, ekskluzivnog uvoznika vozila marke Citroën, stiglo je Pandora Wood Charms obecanje da se uskoro može očekivati novo druženje i testiranje najnovijih modela.