November 3, 2017

NOVI CITROËN C3 POTVRDIO DOMINACIJU

Ove nedelje održana je tradicionalna manifestacija dodele nagrada Zlatni auto magazina Auto Bild. U svečanoj sali tržnog centra Stadion, na gala večeri okupilo se oko 200 zvanica iz javnog života i automobilske industrije.

Nagrada Zlatni auto dodeljuje se u 7 kategorija, a odluku donose čitaoci magazina i posetioci sajta Auto Bild. Pored njih na kraju svoje ocene dao je i žiri od 6 članova uglavnom profesionalno vezanih za automobilizam. Vrlo zanimljivo je da su članovi žirija testirali 17 automobila finalista izbora na pisti aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Nakon glasova više od 17.000 čitalaca i posetilaca sajta, kao i stručnog žirija, u kategoriji Subkompaktni automobil 2017 nagradu je ubedljivo osvojio novi CITROËN C3. Ovo je treća velika nagrada u ovoj godini koju je osvojio novi C3 u našoj zemlji, čime je potvrdio dominaciju u svojoj klasi. Dizajn, motoristika, kvalitet materijala, udobnost, zagađenje čovekove okoline, nove tehnologije i opšti osećaj putnika tokom vožnje su kategorije u kojima novi C3 dokazuje da je automobil novog doba.Untitled-2

U salonima širom zemlje može da se nabavi specijalna ponuda modela C3 FEEL EDITION, gde se po ceni već od 10.890 evra dodatno dobija sjajna oprema iz višeg paketa opreme kao što su: automatski klima uređaj, audio sistem sa 7“ Touch Screen ekranom u boji, LED dnevna svetla, svetla za maglu, komande na volanu, Bluetooth, USB i Mirror Link funkcija za povezivanje pametnih telefona.