November 6, 2017

Novi Citroën C3 Aircross izabran je za finalistu prestižnog izbora AUTOBEST 2018

Novi Citroën C3 Aircross izabran je za finalistu prestižnog izbora AUTOBEST 2018 za automobil godine. Stručni žiri izabrao je šest modela za prestojeće test vožnje koje će se održati na specijalizovanoj stazi Vairano u Italiji. C3 Aircross će se takmičiti sa ostalim modelima još jedanput, da bi se izabrao konačni pobednik.

Još od 2001, svake godine Autobest dodeljuje nagradu Najbolji automobil „Best Car“ modelu koji je osvojio najviše poena i koji se smatra najboljim izborom za kupce. 31 automobilski novinar iz 31 evropske zemlje glasa za vozila po sistemu 13 kriterijuma ocenjivanja, uključujući nivo kvaliteta u odnosu na uložen novac, dizajn, komfor i tehnologije, kao i dostupnost servisa i rezervnih delova u distributivnoj mreži.

Novi Citroën C3 Aircross Compact SUV izdvojio se od ostalih takmičarskih modela u izboru za 2018 godinu i ušao u uži izbor od šest finalista. Pobednički model biće izabran 15 decembra 2017 godine, nakon test vožnji na specijalizovanoj stazi Vairano u Italiji i finalnog kruga glasanja.