December 18, 2018

NOVI CITROËN BERLINGO VAN: POPUT SVIH ZANATLIJA, ON SVE UME!

Kako bi ispratio početak prodaje Novog Berlinga VAN, Citroën je pustio reklamu koja je najviše do sada « Inspired by Pro » sa dva originalna filma. Svaka reklama prikazuje svakodnevnicu jednog zanatlije i njegovih šegrta u vozilu koje je osvojilo nagradu « Dostavno vozilo 2019. godine » (VAN OF THE YEAR 2019)! Kampanja, duhovito, ilustruje na koji način jedan profesionalac, preopterećen mnogobrojnim aktivnostima, koristi svoje dostavno vozilo kao saveznika kako bi bio bio siguran da ništa nije prevideo i kako bi se izvukao iz svih situacija, sa zaključkom : «Novi Citroën Berlingo Van je poput Vas, on sve ume».

NOVI CITROËN BERLINGO VAN: TEK ŠTO JE PREDSTAVLJEN, VEĆ JE NAGRAĐEN

Novi Citroën Berlingo Van je izabran za« Međunarodno dostavno vozilo za 2019. godinu » zato što nudi efikasan odgovor na potrebe profesionalaca. On nudi rešenje koje je  prilagođeno svakoj aktivnosti i svakoj upotrebi (veličine M i XL, extenso kabina, korisna nosivost, itd).

U komercijalnoj gami se nude dve originalne verzije, Worker i Driver :

– « Driver » (vozilo koje puno prelazi), specijalno je osmišljen za ljude koji prelaze velika rastojanja ili koji, u gradu, imaju mnogobrojne isporuke. On stavlja akcenat na udobnost i nudi mnogobrojne sisteme za pomoć u vožnji, poput tehnologije Surround Rear Vision. Ova jedinstvena inovacija (poput pokazivača preopterećenja), omogućava, pomoću dve kamere (jedna na suvozačevom retrovizoru, a druga iznad zadnjih dvokrilnih vrata) nadzor okoline i pri kretanju u nazad i u napred.

– « Worker » (vozilo za gradilište) je osmišljen za profesionalce koji prevoze materijale i saradnike po gradilištima. Pomažu mu Grip Control sa Hill Assist Descent-om, povišeni klirens i korisna nosivost povećana na 1000 kg.