October 13, 2017

NAGRAĐEN JE CITROËN CXPERIENCE CONCEPT

Ove nedelje, 10. septembra, Citroën CXPERIENCE CONCEPT je pobedio na takmičenju lepote na 4. «Chantilly Arts & Elégance Richard Mille 2017». Inkarnacija komfora i najviše Citroën-ove game, ovo vozilo nastavlja da zavodi i godinu dana posle njegovog predstavljanja na sajmu automobila u Parizu.
U Šantiliju, 16 000 posetilaca se divilo njegovom izgledu koji se razlikuje i koji je nagrađen ravnopravno sa još jednim konceptualnim vozilom koje se takmičilo."

Ovog 10. septembra, četvrte uzastopne godine, Chantilly Arts & Elegance Richard Mille je ujedinio automobil budućnosti i modu u posebnom okruženju, u domenu dvorca Šantili. Ove godine, više od 16 000 posetioca je došlo da vidi konceptualna vozila koja se bore da osvoje ovo takmičenje, kao i 90 istorijskih vozila iz celog sveta.

CXperience Concept je odneo naklonost žirija ravnopravno sa još jednim od predstavljenih konceptualnih vozila.

Međunarodno takmičenje za lepotu, Chantilly Arts & Elegance Richard Mille nudi posetiocima jedinstveni defile u kojem svaki proizvođač povezuje svoje konceptualno vozilo sa nekim renomiranim dizajnerom. Citroën je predstavio svoj CXPERIENCE CONCEPT uz kreacije kineskog dizajnera Yang Li-ja.

Tokom prvog pojavljivanja na sajmu automobila u Parizu 2016., pre godinu dana, koncept je već osvojio prvu nagradu od strane RTL- Auto Plus.

CXPERIENCE CONCEPT prikazuje sposobnost Citroën-a da održi svoje obećanje «Be Different, Feel Good» u segmentu velikih limuzina. Sa distinktivnim izgledom, CXPERIENCE pomera kodove i predstavlja prednosti programa « Citroën Advanced Comfort®».