October 13, 2017

NA SAJMU U FRANKFURTU 2017., CITROËN PREDSTAVLJA SVOJ NOVI POTPIS MARKE «INSPIRED BY YOU»

Nakon što je, na sajmu u Parizu 2016., otkrio svoju kampanju ‘Citroën Inspired by You’, Citroën, sasvim prirodno, bira novi potpis brenda ‘INSPIRED BY YOU’. Novi međunarodni potpis ukrašavao je štand Citroën-a na sajmu u Frankfurtu 2017.

Od svog nastanka, Citroën nije prestao da osmišljava inovativna rešenja kako bi poboljšao svačiji doživljaj u automobilu. Od modela Traction Avant do 2 CV, od Type H do Berlinga, od Méhari-ja do E-MEHARI-ja, od monovolumena Picassa do crossovera Aircross, Citroën prati društvene promene i ističe se kao popularni brend u plementom smislu: brend čiji su glavni izvor inspiracije ljudi i njihov način života.

Brend široke ponude, više nego ikad, otelotvoruje taj duh marke koja je ‘people minded brand’. Ovaj duh se, danas, prirodno nastavlja novim međunarodnim potpisom: ‘INSPIRED BY YOU’.

Ovaj novi potpis deo je kampanje brenda ‘Citroën Inspired By You’ predstavljene tokom sajma u Parizu 2016., a koja je zatim uvedena na međunarodnom nivou, naročito u Latinskoj Americi i u Kini, tokom prve polovine 2017. godine. Pravi izraz novog razvoja brenda, novi potpis ‘INSPIRED BY YOU’ nasleđuje ‘CRÉATIVE TECHNOLOGIE’ (2009.) i istaknut je na sajmu u Frankfurtu 2017.

Više od običnog potpisa, ‘INSPIRED BY YOU’ je pravo uverenje koje inspiriše jedinstvena rešenja koja Citroën nudi svojim klijentima, po pitanju:

– proizvoda: poput novog C3 ili crossovera C3 Aircross i C5 Aircross. Novi modeli koji, svaki u svom segmentu, unosi pravi dašak svežine za zadovoljstvo putnika.

– tehnologije: poput ConnectedCAM CitroënTM, Airbump-ova® ili Progressive Hydraulic CushionsTM (oslanjanja sa progresivnim hidrauličnim graničnicima, koje je razvijeno u okviru programa ‘CitroënAdvanced Comfort’).

– usluge: npr. nove usluge mobilnosti kao što su Citroën Rent&Smile ili Citroën Earn&Drive, ali i usluge povezane sa internetom, kao što su aplikacije MyCITROËN i Scan MyCITROËN.

– odnosa sa klijentima: npr. Internet stranica za izražavanje mišljenja Citroën Advisor ili novi urbani koncept prodajnog mesta ‘La Maison Citroën’.

Toliko dokaza transformacije brenda Citroën dokazuje da duh novog potpisa ‘INSPIRED BY YOU’ prožima celo okruženje brenda.