MOBILNA APLIKACIJA MY CITROËN

OTKRIJTE MYCITROËN APLIKACIJU

MOJE VOZILO SVAKODNEVNO

Pronađite sve vaše personalizovane usluge tako što ćete da skinete aplikaciju My Citroën na vaš iPhone ili na vaš Android.

PRONAĐITE VOZILO

04_520x293_Geolocalisation1

 

Sa funkcijom “Geolokalizovanje” u aplikaciji My Citroën, pronalaženje vašeg vozila sasvim je olakšano. Dovoljno je da pratite navođenje do mesta gde se nalazi vaše vozilo!

UPRAVLJAJTE SVOJOM VOŽNJOM

05_520x293_Bluetooth2

 

 

Trajanje, kilometraža, potrošnja… Pronađite podatke o vašoj vožnji uz funkciju “Vožnja”. Personalizujte vašu vožnju i pogledajte statistiku koja se odnosi na sve vaše rute. Ova alatka je veoma korisna za one vozače koji žele da poboljšaju svoje performanse i da prihvate odgovorniju vožnju.

PERSONALIZOVANI PLAN ODRŽAVANJA

06_1500x646_Entretien_9

Sa aplikacijom My Citroën, jednostavnim klikom, pronađite sve informacije koje se odnose na održavanje vašeg vozila: garancija, kilometraža, datumi narednih servisa u skladu da vašim stilom vožnje…
Direktno ste povezani sa vašim omiljenim prodajnim mestom/servisom. Možete jednostavno zakazati sastanak ili zatražiti ponudu pomoću aplikacije. To je lakše, sigurnije i praktičnije!

INFORMACIJE O VOZILU

07_1500x646_gif

Sa aplikacijom My Citroën brzo pristupite celokupnoj dokumentaciji koja se odnosi na vaše vozilo. Bilo da se radi o potpisanom ugovoru ili potencijalno novom ugovoru za koji vaše vozilo ispunjava uslove, ovim informacijama možete direktno da pristupite u polju «vozilo».
Neka od lampica trepće? Dobijate neko upozorenje od vašeg vozila? Sa aplikacijom My Citroën jednim klikom pristupite vašoj celokupnoj dokumentaciji i našim savetima kako da rešite problem bez potrebe da dolazite u servis.
Gotovo je sa silnim papirima, vaša pomoć u vožnji konačno je dostupna na vašem pametnom telefonu.

KORISNIČKA ASISTENCIJA

08_608x262_Assistance

Sa aplikacijom My Citroën, izaberite omiljeni servis, kontaktirajte ga i zakažite servis uz samo jedan klik. Na stranici «Kontakt i Asistencija» možete brzo da kontaktirate službu za rad sa klijentima ili službu za asistenciju koja radi 24h 7 dana u nedelji.

POGLEDAJTE INSTRUKCIJE