January 25, 2016

DS VIRGIN RACING UČESTVUJE U TRCI ePRIX U PARIZU, 23. APRILA 2016.

DS VIRGIN RACING UČESTVUJE U TRCI ePRIX U PARIZU, 23. APRILA 2016.

DS Virgin Racing će učestvovati u trci Formule E koja će se održati u Parizu, u subotu 23. aprila, u kvartu Invalides. Ovaj događaj se po prvi put dešava u glavnom gradu Francuske!

Posle Pekinga, Putradžaje, Punta del Este i drugih gradova gde se trka održala Sem Bird (Sam Bird) i Žan-Erik Vernj (Jean-Eric Vergne), vozači ekipe DS Virgin Racing-a, će se takmičiti ulicama Pariza, 23. aprila, sa svojim monovolumenima DSV-01. U Gradskoj kući, na konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali i gradonačelnica An Idalgo (Anne Hidalgo), ministar gradskih poslova, omladine i sporta,, državni sekretar zadužen za sport, i Žan Tod (Jean Todt), predsednik FIA-e, objavljena je staza na kojoj će se voziti trka.

Konferenciji su prisustvovali i direktor sportskog odeljenja brenda DS Gzavije Mastelan Pinon (Xavier Mestelan Pinon), kao i Žan-Erik Vernj (Jean-Eric Vergne) jedan od dvojice vozača ekipe DS Virgin Racing koji će da učestvuje u drugoj sezoni ovog šampionata vozila na 100 % električni pogon.

Početak trke zakazan je ispred Doma invalida (Hôtel des Invalides), u Parizu 23. aprila 2016. godine!