September 6, 2016

DS PERFORMANCE LINE: DUH PRESTIŽNIH SPORTSKIH VOZILA

Sa DS PERFORMANCE Line-om, izrazite svoj prefinjeni i dinamični stav ! Dostupna na svim DS modelima, ova linija, koju danas predstavljamo, spaja odlike sportskog modela sa prefinjenošću i tehnologijom.

« Naš najbolji izvor inspiracija su naši klijenti, naročito oni ženski i muški vozači koji su u potrazi za vozilom koje nudi sportski duh i prefinjenost. Tako smo dobili ideju da ponudimo prestižni sportski kupe. » saopštio je Erik Apod (Éric Apode), direktor proizvodnje i razvoja brenda DS.
Na ovaj način je rođena neverovatna linija « PERFORMANCE Line », koja je dostupna na svim DS modelima i koja spaja dinamičnost i prefinjenost, koje su usavršili dizajneri, inžinjeri i sportsko odeljenje DS-a.

PREPOZNATLJIV NA PRVI POGLED
Svi modeli (DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4 ili DS 5) sa « PERFORMANCE Line-om » se prepoznaju već na prvi pogled. Ovaj paket nudi crni krov sa paletom od nekoliko boja karoserije (7 boja za DS 3, 6 za DS 4 i 5 za DS 5). Veliki sjajni crni točkovi (zavisno od modela : 17’’, 18’’ ili 19‘’), sa DS logotipom na karmin crvenoj podlozi, daju ovoj liniji dodatnu osobenost i ekskluzivnost.
Oznaka na poklopcu motora je u karmin crvenoj, beloj i zlatnoj boji – bojama DS PERFORMANCE – poput spoljašnjih retrovizora i zadnjeg spojlera. Prednja vrata, takođe, ukrašava nova oznaka « DS PERFORMANCE Line ».
Svetlosni potpis modela DS, koji je obrađen poput dragog kamenja, predstavlja dodatnu pažnju koja je posvećena detaljima. Svaki model « DS PERFORMANCE Line » ima farove DS LED VISION, koji predstavljaju vrhunsku tehnologiju.
« U ovu novu liniju smo stavili sve gene iz sveta sportskih modela : stil i zadovoljstvo u vožnji. A, naročito, smo radili na dodatnoj personalizaciji sa bojama DS PERFORMANCE-a: karmin crvena za strast, zlatna za pobedu i bela za čistoću.» oduševljeno je saopštio Tijeri Metroz (Thierry Metroz), direktor za dizajn brenda DS

OD MOTORA DO POVEZANOSTI SA INTERNETOM: NAJUSAVRŠENIJE DS TEHNOLOGIJE

« PERFORMANCE Line » ima snažne motore koji ne troše mnogo i koji su opremljeni tehnologijom Stop&Start, a, u odnosu na konkurenciju, se ističu svojim obrtnim momentom, smanjenom potrošnjom i manjom emisijom CO2.
Svaki model raspolaže poslednjim tehnološkim dostignućima brenda: ekran osetljiv na dodir, funkcije Mirror Screen (MirrorLink® i Apple CarPlay™) i usluge povezane na internet sa DS Connect Box-om. Dostupne su još i tehnologije, poput kamere za kretanje u nazad, pomoć pri parkiranju u napred i u nazad, Active City Brake na modelima DS 3 i DS 3 CABRIO, sistema za nadzor mrtvog ugla na modelima DS 4 i DS 5, DS Connect Nav i upozorenje za nenamerno prelaženje preko linije na modelu DS 5. Zahvaljujući ovoj paleti tehnologija, svaki model se prilagođava Vašem načinu upotrebe.