COVID-19

OBAVEŠTENJE O DOSTUPNOSTI NAŠIH USLUGA

Poštovani klijenti,
U saglasnosti sa preporukama Vlade Republike Srbije želimo da vas informišemo da su u objektu Citroën Srbija – Avtonova KAB preduzete sve preventivne mere, aktivnosti i procedure radi zaštite zaposlenih i klijenata od virusa Covid 19.

U cilju obezbeđenja kompletne podrške i nesmetane usluge, kao i da se pomogne svima koji imaju potrebu za servisiranjem svojih Citroën vozila, obaveštavamo vas o sledećem protokolu i merama za maksimalnu zaštitu zaposlenih i posetilaca u servisu AVTONOVA KAB:

Zakazivanje termina telefonom:

Servis mehanike     011/3538 589
Servis limarije         011/3538 553
Rezervni delovi       011/3538 560

Оn-line kontakt: Коntaktirajte nas и Zakažite termin

Kontakt preko društvenih mreža: Facebook и Instagram

  • Radno vreme servisa je od ponedeljka do petka 08:30 do 16:30 časova.
  • U prijemnom delu servisa istovremeno je dozvoljeno prisustvo samo jednog klijenta. Ukoliko se drugi klijent već nalazi u prijemnom delu sačekajte napolju ispred objekta da vas pozovu.
  • Za zaposlene i klijente obezbeđena su sredstva za dezinfekciju, zaštitne maske i rukavice. Molimo Vas da pri ulasku i izlasku iz prijemnog dela dezinfikujete vaše ruke.
  • Svako vozilo bice kompletno dezinfikovano pre i posle završetka servisiranja.

Citroën dilerska prodajno-servisna mreža takođe je promenila svoje radno vreme i prilagodila ga preporukama Vlade. Novo radno vreme servisa i salona dilera možete pogledati na linku DILERSKA MREŽA

Prilikom polaska u neki od objekata Citroën dilerske mreže obavezno i telefonskim putem proverite da li je salon i servis otvoren. Molimo vas za strpljenje ukoliko se malo sačeka na uspostavljanje veze.

Sledite mere za zaštitu Vlade i Ministarstva zdravlja i brinite se za kolektivno zdravlje.
Hvala vam na razumevanju.