Mirror Screen

Funkcija Mirror Screen vam omogućava da, preko aplikacija Android Auto, Apple CarPlay™ i MirrorLink®, pronađete kompatibilne aplikacije vašeg smartphone-a na touchscreen tabletu

FUNKCIJA MIRROR SCREEN

Servicesendetail_555X318
Sa Mirror Screen-om, vaš smartphone i touchscreen tablet vašeg Citroën-a čine jedno.
Vaše omiljene aplikacije vas svakodnevno prate, čak i tokom putovanja! Mirror Screen prebacuje prikaz vaših aplikacija na touchscreen ekran.
Dovoljno je da, kablom, povežete vaš smartphone, a zatim da aktivirate mod Mirror Screen na touchscreen tabletu od 7”. Mirror Screen koristi pretplatu smartphone-a, pa ne zahteva dodatne troškove*.
Pored bolje vidljivosti na ekranu, omogućena vam je sigurnija interakcija sa vašim aplikacijama: glasom ili pokretom, pokrenite veb-radio, izdiktirajte SMS (ili neka bude pročitan) ne skidajući pogled sa puta!
* Osim kupovine aplikacija koje se plaćaju ili troškova putovanja u inostranstvo. Funkcija Mirror Screen je ponuđena u seriji ili kao opcija, zavisno od verzija.

KOMPATIBILNOSTI MIRROR SCREEN-A

APPLE CARPLAY™
Ako koristite iPhone, Apple CarPlay™ vam omogućava da, intuitivno, pozovete, koristite Planove, slušate muziku ili pristupite vašim porukama, prstom ili glasovno. Ne skidajući pogled sa puta, aktivirajte glasovno prepoznavanje Siri na touchscreen ekranu ili držite pritisnuto dugme za glasovnu kontrolu ispod volana. Siri će vam omogućiti da pristupite vašim kontaktima, da zovete, da slušate ili izdiktirate vaše poruke ne gledajući u iPhone. Apple CarPlay™ vam, takođe, omogućava da, dok vozite, koristite neke audio aplikacije, poput Spotify-a ili Stitcher-a.
ANDROID AUTO
Da biste koristili Android Auto(™), treba da imate vozilo ili autoradio, koji je instaliran nakon kupovine, kompatibilne sa aplikacijom Android Auto(™) i telefon, opremljen Androidom 5.0 (Lollipop) ili kasnijom verzijom. Prvo preuzmite, na vaš telefon, aplikaciju Android Auto iz Google Play store-a. Kada konektujete vaš kompatibilni Android telefon na vozilo ili autoradio, zahvaljujući aplikaciji Android Auto(™), vaše aplikacije se prikazuju na ekranu vozila. Kako biste više saznali o kompatibilnosti Android Auta(™), pogledajte stranu support.google.com/androidauto.
MIRRORLINK®
MirrorLink® vam omogućava da, lako i potpuno bezbedno, koristite aplikacije** vašeg smartphone-a*, direktno na ekranu vašeg vozila, sa interfejsom koji je prilagođen korišćenju tokom vožnje: navigacija, pomoć u vožnji, muzika, telefoniranje… Aplikacije rade na smartphone-u, ali se prikazuju na ekranu vašeg vozila. Na ovaj način, aplikacije, koje se svakodnevno koriste, mogu da budu prenete, u formatu koji je prilagođen vožnji, kako biste, potpuno sigurno, upravljali njima.
* ako je kompatibilan.
** ako su kompatibilne.
Mirror Screen je dostupan na modelima C1, C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 SpaceTourer, C5 Aircross, SpaceTourer