C3 WRC na reliju Monte Karlo 2018 – „Little Big Racing“

C3 WRC na reliju Monte Karlo 2018 – „Little Big Racing“

Na početku takmičenja u Monte Karlu, koje otvara Svetski reli šampionat u 2018. godini, Citroën predstavlja "Little Big Racing", seriju od 13 video zapisa koji će prikazati C3 WRC na mestima najprestižnijih specijalnih testova sezone.

U pravom Citroën kreativnom duhu, dobijamo prijatno iznenađenje: minijaturni Citroen C3 WRC, pod kontrolom Krisa Mika (Kris Meeke), vozi kroz seriju trka kroz dekore koji izgledaju živahnije od same prirode! Ovi kratki video spotovi će biti postavljeni na Facebook pre svakog skupa.

Svaki “Little Big Racing” mock-up prikazuje topografiju specijalnih staza u WRC šampionatu, kao i njegove specifične karakteristike u smislu meteoroloških uslova i vegetacije i stoga je veran stvarnim uslovima trke. Iznad i izvan njenog kreativnog aspekta, “Little Big Racing” deli bogatstvo tehničkih informacija vezanih za 13 specijalnih testova, pomažući gledaocima da bolje razumeju performanse C3 WRC kao što su: nagib, nadmorska visina, dužina skokova, maksimalna brzina, temperatura motora i kočnica, broj upotrebljenih guma, broj promena stepena prenosa itd.

Makete “Little Big Racing” reprodukuju različite topografije i vrste vegetacije, omogućavajući gledaocima da lako identifikuju zemlje u kojima se održava World Rally Championship.

2018. godine, # C3WRClive će se emitovati jednom dnevno, od četvrtka do nedelje. Pridružite nam se u večernjim satima u četvrtak, 25. januara na https://www.facebook.com/Citroen.Srbija

1