Wild Rubis

Légende ci-dessous
Wild Rubis

Luksuz na francuski način

01_Luxe_a_la_francaiseNjegov originalni izgled kombinuje snažne linije SUV-a sa rafiniranim linijama DS-a. On je buntovan, divalj, ali i sofisticiran i prefinjen. Njegova snaga je u suprotnosti sa senzualnim linijama i atraktivnim detaljima. Ova nova i elegantna silueta je ukrašena jedinstvenim bočnim potpisom: krovni nosači naglašavaju osećaj visine i pridonose osećaju moći i pokretnosti. Oni uranjaju u karoseriju prateći oblik zadnjeg krila.

 

 

 

Hipnotički pogled

02_Regard_hypnotiquePrednja maska se stapa sa svetlima sa svetlećim diodama. Ova svetla, koja se sastoje od tri mobilna svetleća modula, okružena su pokazivačima smera na donjem delu i svetlosnim potpisom na krajevima. Ona su pravi dragulj koji daje Wild Rubis-u snažan, hipnotički i jedinstveni pogled.

 

 

 

 

Neverovatan potpis

03_Signature_ineditePozadi se po prvi put mogu videti svetla integrisana u vrata koja se podižu. Poput dragulja, staklo zadnjeg svetla je obrubljeno hromom, naglašavajući tako svetlosni potpis. U težnji za savršenstvom, suptilna igra svetlosti na DS logou stvara osećaj dubine. Vrata koja se podižu u donjem delu imaju hromiranu liniju koja integriše dvostruku izduvnu cev.

 

 

 

Koncentrat DS-a

04_Concentre_de_DSRazrađen do najsitnijih detalja, Wild Rubis na najlepši način, otelotvoruje nasleđe DS-a iz 1955. i prefinjenost DS linije. Prepoznatljive crte DS linije su objedinjene u ovom konceptualnom vozilu. U najistaknutije spadaju: njegov hromirani bočni potpis, različito oblikovani metalni detalji, svetlosni potpis napred i nazad…

 

 

 

Hibridna plug-in tehnologija

05_Technologie_hybrid_pluginFull-hybrid Plug-in tehnologija konceptualnog vozila Wild Rubis je potpuno u skladu sa Citroen-ovom strategijom za zaštitu životne sredine. Njegov pogonski sistem se sastoji od motora sa unutrašnjim sagorevanjem 1.6 THP sa 225 ks i elektromotora sa 70 ks koji se nalazi na zadnjoj osovini vozila. Ovaj elektromotor se napaja litijum-jonskim baterijama koje mogu da se napune na običnoj utičnici.