SPACETOURER

Légende ci-dessous
SPACETOURER

SpaceTourer The Citroënist Concept je veran stogodišnjoj istoriji brenda koji je uvek bio u službi mobilnosti i begu dostupnom što većem broju ljudi. Moderan i konektovan, on predstavlja Citroën-ovu dinamičnost među vozilima za kampovanje.

MODERNO I KONEKTOVANO VOZILO ZA KAMPOVANJE

« THE CITROËNIST » ZA ZAJEDNICU FANOVA

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO1_555x318

 

Noseći DNK brenda, svojim odvažnim dizajnom i obećanjem udobnosti, ime “The Citroënist” ima svoju zajednicu fanova. Ovo ime savršeno odgovara ovom modernom vanu koji omogućava beg u vozilu jedinstvenog karaktera.

KARAKTER KOJI JE OBELEŽEN CRNO-BELOM ELEGANCIJOM

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO2_308x176

HARMONIJA ENTERIJERA I EKSTERIJERA

Kako bi pojačao osobenost ovog koncepta sa funkcionalnim dizajnom, SpaceTourer The Citroënist Concept usvaja elegantnu belu i crnu paletu koja pruža harmoniju eksterijera i enterijera.

 

DVOBOJNI SPOLJAŠNJI DIZAJN SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO3_308x176

On kombinuje poseban motiv i bočne zatamnjene prozore, na gornjem delu, sa svetlom belom bojom šasije u donjem delu. Iz profila, crvena traka naglašava horizontalnu liniju vozila. SpaceTourer The Citroënist Concept, takođe, na prednjim vratima ima veliku nalepnicu “The Citroënist Est.1919”.

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO4_308x176

USAGLAŠENOST STILA U KABINI

Horizontalni crveni i sivi tonovi na sedištima naglašavaju utisak prostranosti u kabini. Ukras instrument table i obloge na vratima pojačavaju identitet ovog koncepta. Sa vozačeve strane, umetak na volanu odnosi se na ime koncepta “The Citroënist”.

 

KONEKTOVANI PROSTOR ZA ŽIVOT I ZA RAD

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO5_555x318
UDOBNO I MODERNO SREDSTVO ZA BEG

SpaceTourer The Citroënist Concept nudi vozačevo mesto koje ima kvalitete serijskog modela:
. Udobnost u skladu sa Citroën Advanced Comfort® programom
. Prostranost u kabini
. Najmodernije sisteme za pomoć u vožnji i tehnologije za konektivnost: head-up displej u vožnji, Active Safety Brake, navigacija Citroën Connect Nav, Mirror Screen …

MOBILNI PROSTOR ZA ŽIVOT I RAD SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO6_308x176

SpaceTourer The Citroënist Concept ima mnogobrojne funkcionalne pregrade, i, na taj način, postaje multifunkcionalni van, u kojem se može živeti i raditi udobno i sigurno:
. Praktičan i podesiv multimedijalni prostor sa glatkom radnom površinom i sa preklopivim TV ekranom
. Prednja sedišta koja mogu da se okrenu, kako bi se stvorio prostor za druženje
. Pregrade koje se lako koriste.

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO7_308x176 VOZILO ZA KAMPOVANJE

Nakon prilagođavanja koje je izvršio Pössl, SpaceTourer The Citroënist Concept je potpuno opremljen za svakodnevnicu u slobodi. U “noćnoj” konfiguraciji, dve osobe mogu da spavaju u krevetu iznad kabine. Za udobnost u “dnevnom” modu, krov može da se podigne kako bi se moglo stajati.

ISKUSTVO U VOŽNJI PROŠIRENIH KAPACITETA SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO8_308x176

Robustan i praktičan, SpaceTourer The Citroënist Concept nudi iskustvo u vožnji u najboljim uslovima udobnosti i sigurnosti. BlueHDi 150 S&S BVM6 motor mu nudi, u svakom trenutku, snagu i polivalentnost. Pogon na sva četiri točka, koji je kreirao Dangel, povećava sigurnost i omogućava silazak sa utabanih staza.

POVEĆANA MOBILNOST SA EKSKLUZIVNIM BICIKLOM

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO9_555x318

NEVEROVATAN SUSRET DIZAJNA I MOBILNOSTI

SpaceTourer The Citroënist Concept ima veoma moderan model bicikla, koji spaja funkcionalnost i udobnost, i koji se temelji na imeću partnera koji voli “šik mobilnost”: Martone.

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO10_308x176

RIDER THE CITROËNIST BY MARTONE: EKSKLUZIVNI BICIKL

Možete da poručite Rider The Citroënist by Martone opremu od otvaranja sajma u Ženevi, direktno na štandu ili preko on-line prodavnice.

 

 

“C” KOLEKCIJA

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO11_555x318

LINIJA PROIZVODA “THE CITROËNIST”

SpaceTourer The Citroënist koncept prati kolekcija “C” proizvoda, », koja sledi crno-beli grafički univerzum vozila. Šolja, notes, hemijska, USB, jakna, otkrijte ih u našoj prodavnici Citroën Lifestyle.