Cactus

Légende ci-dessous
Cactus

Čist i funcionalan stil

C-Cactus_design_pur_fonctionnelCitroën Cactus poseduje stil koji dočarava kvalitet tehnologije i doživljaja. Pored čiste i glatke površine i fluidnih linija, dizajneri su imali odrešene ruke da uspostave ravnotežu između estetike i praktičnosti. Svaka funkcija u vozilu je povezana i ilustrovana na “Airbump”-u. Nalazi se na branicima i na bočnim stranama i naglašava stil i karakter  Citroën Cactus-a. Ujedno, štiti automobil zahvaljujući mekanoj površini koja je otporna na grebanje i ima vazdušne kapsule koje ublažavaju udar

 

Pametan dizajn

C-Cactus_conception_astucieuseCitroën Cactus ima unutrašnjost koja je usredsređena na udobnost i deljenje. Prostor je oslobođen oko vozača i suvozača zahvaljujući vitkoj komandnoj tabli, intuitivnim i 100% digitalnim komandama koje su organizovane oko dva ekrana. Unutrašnjost odiše dobrodošlicom, moderna je i opuštajuća. Prednja sedišta su u stilu sofe, a korišćeni su autentični i prirodni materijali (uključujući plavi “heather” pamuk i prirodnu “camel” kožu).

 

 

Tehnologija vama u službi

C-Cactus_technologies_faciles_a_vivrCitroën Cactus se odlikuje tehnologijama koje su jednostavne za upotrebu, ekonomične su i ekološke. Ujedno su i pristupačne i umrežene. Odlučno su usredsređene na nove potrebe vozača. Savršen primer je ekran od 8″ koji je osetljiv na dodir. On objedinjuje sve funkcije u sredinu komandne table. Novi sistem za prenos snage na pogonske točkove “Hybrid Air” koji kombinuje komprimovani vazduh i hidrauliku sa PureTech benzinskim motorom.