November 1, 2019

CITROËN SE VEĆ FOKUSIRAO NA 2020. GODINU

Osuđeni na čekanje zbog problema sa hidraulikom, Sébastien Ogier i Julien Ingrassia su zaustavljeni u njihovom elanu od ES 2, a Citroën Total World Rally Team, iako je potvrdio napredak C3 WRC-a na asfaltu, nije mogao da spreči da, ovog vikenda, svetsku titulu za vozača i suvozača zatraže njihovi suparnici.

Sébastien Ogier i Julien Ingrassia, koji su sjajno krenuli prvog dana na šljunku, pobedom u prvoj specijali, videli su, nažalost, kako se njihove nade u pobedu ruše zbog neispravnosti na hidraulici, na sledećem chronu. Nakon toga, oni su se skoncentrisali da zauzmu što bolju poziciju.

Njihovi napori, nažalost, nisu bili dovoljni da svetska titula za vozača i suvozača ne ode u ruke Ott Tänaka i Martin Järveoje. Citroën Total World Rally Team se već fokusirao na sledeću godinu i rešen je da omogući Sébastien Ogieru i Julien Ingrassiji da osvoji 1. mesto. Ovaj tim će borbeno (što ga karakteriše) da završi poslednju trku u sezoni, u Australiji (14.-17. novembra), a namera mu je i da, sa stilom, završi kampanju 2019., koja je već ukrašena sa jedanaest podijuma, među kojima su tri pobede.

In this report we’ll provide you some advice on the best 4 article writing companies, the way they function and what https://www.affordable-papers.net/ their solutions can supply you and your company.