April 26, 2017

CITROËN I LE COQ SPORTIF: KREATIVNI SUSRET POVODOM 70 GODINA TIPA H

CITROËN premijerno predstavlja rezultat lepog susreta sa još jednim kreativnim i odvažnim francuskim brendom: Le Coq Sportif. Ova dva brenda su veoma želela da proslave Tip H, kultni model, i da ga spoje sa dostojnim naslednikom, koji je poznat po sopstvenom stilu, udobnosti i praktičnosti: modelom Citroën Jumpy. Ovo jedinstveno ostvarenje možete da vidite na Sajmu u Birmingemu, koji otvara svoja vrata 25. aprila.

SUSRET IZMEĐU DVA NAJZNAČAJNIJA BRENDA FRANCUSKOG STVARALAŠTVA

Citroën-ov DNK je obeležen njegovom okrenutošću prema čoveku, što se nikada nije menjalo tokom njegove istorije. Uvek u skladu sa njihovim vremenom, CITROËN-ova vozila su odgovor onima koji vole auto zbog njegovog jedinstvenog i modernog izgleda, njegovog stila i udobnosti. U svojoj oblasti, Le Coq Sportif zastupa istu filozofiju!

Tipe H i novi Jumpy predstavljaju sponu između 70 godina istorije i CITROËN-ove snage u segmentu lakih dostavnih vozila. Ova 2 koncepta su nastala kao rezultat velikog rada na spoljašnjoj i unutrašnjoj personalizaciji u bojama brenda Le Coq sportif. Oni predstavljaju dizajnersku viziju pokretnih radionica za bicikle i prikazuju vezu između lepote i funkcionalnosti:

– Type H sa autentičnim registrom punim nostalgije, i sa toplim materijalima;
– Jumpy potpuno modernog i pročišćenog duha koji počiva na beloj boji i jednostavnosti.

600x430_2

DVE POKRETNE RADIONICE U FRANCUSKIM BOJAMA

Tip H i novi Jumpy su promenjeni u pokretne radionice za bicikle. One mogu da se pretvore i u radionice za  štampanje po majicama. Ova 2 showcar-a su istovremeno i funkcionalna i lepa. Do njihovog razvoja je došlo deljenjem kreativnih energija i stručnosti stilskog centra brenda CITROËN i dizajnerskog odeljenja brenda Le Coq Sportif.

–  Tip H igra na kartu autentičnosti nostalgije. Njegov topli i jednostavni ambijent  daje prednost druženju i udobnosti. Njegova sedišta u prednjoj kabini su od prirodne kože u čokoladnoj boji;
–  Novi Jumpy je moderan i prečišćen. On se oslanja na crne drvene površine koje su u kontrastu sa kožnim belim sedištima. Sedišta imaju trobojni šav u plavoj, beloj i crvenoj boji.

600x430_3

Po prvi put predstavljeni na Citroën-ovom štandu u Bermingemu, ova 2 showcar-a će pratiti brend Le Coq Sportif tokom događaja vezanih za biciklizam ili prilikom otvaranje prodajnih mesta. Momenti za druženje na socijalnim mrežama sa haštagovima  #CitroënJumpy #LeCoqSportif