July 18, 2021

CITROËN Ë-JUMPY JE OSVOJIO MILLESIME TROFEJ “2021 COMPACT LCV” KOJI DODELJUJE KILOMÈTRES ENTREPRISE

  • Citroën ë-Jumpy je danas nagrađen trofejem « 2021 COMPACT LCV » Millésime Trophy od strane Kilomètres Entreprise. Ovo je 3. titula koju je, za godinu dana, osvojio ë-Jumpy pored «International Van of the Year 2021» i Argusovog trofeja « Van of the Year 2021 ».
  • Ovom nagradom, koju dodeljuje žiri stručnih novinara, prepoznaje se relevantnost modela i kvalitet usluga koje nudi Citroën.
  • Nagrada se odnosi i na stručnost i umeće timova Citroënove mreže koji svakodnevno odgovaraju na nove izazove vezane za pokretljivost profesionalaca.
  • Sve ovo naglašava komercijalni uspeh ë-Jumpyja, koji je broj 1 među lakim dostavnim električnim vozilima u Francuskoj u prvoj polovini 2021. godine.

KILOMÈTRES ENTREPRISE JE IZABRAO Ë-JUMPY ZA KOMPAKTNO LAKO DOSTAVNO VOZILO ZA 2021. GODINU

Nakon što su ga članovi I-VOTY žirija nagradili titulom «International Van Of The Year 2021» u decembru 2020., kao i nakon Argusovog trofeja « Van of the Year 2021 » u januaru 2021., Citroën ë-Jumpy je, danas, osvojio, od Kilomètres Entreprise, trofej « 2021 COMPACT LCV ». Ova nagrada upotpunjuje i naglašava komercijalni uspeh ë-Jumpyja koji je u Francuskoj, od januara do juna 2021., najprodavanije lako dostavno električno vozilo sa delom tržišta od 43,6%. Ova nagrada potvrđuje relevantnost modela u njegovom segmentu i kvalitet usluga koje nudi Citroën kako bi se odgovorilo na nove potrebe profesionalaca. Izabran od strane žirija sastavljenog od stručnih novinara, naročito uključenih u pitanja lakih dostavnih vozila, ë-Jumpy je izabran među 6 kandidata u kategoriji lakih dostavnih kompaktnih vozila.

ë-Jumpy je odgovor na nove izazove vezane za načine kretanja profesionalaca i zanatlija. On pruža svestranost korišćenja i konkretno i lako rešenje kako bi se pristupilo delovima grada ograničenim za vožnju, zadovoljava obavezu flota za smanjenom emisijom CO2 i prilagođava se novim aktivnostima kao što je isporuka konačnom kupcu. Citroënova ambicija sa ë-Jumpyjem je da predloži ponudu za svakoga, zahvaljujući raznolikosti njegovog asortimana i da ponudi više svakodnevne bezbrižnosti zahvaljujući prednostima električnog vozila.

ë-Jumpy nudi dve autonomije u skladu sa aktivnostima i budžetom profesionalaca: autonomija od 230

Km (WLTP) sa baterijom od 50 kWh i autonomija od 330 Km (WLTP) sa baterijom od 75 kWh.

Njegov motor od 100 kW mu omogućava da dostigne brzinu od 130 km/h sa, pri kretanju, momentalno dostupnim obrtnim momentom, a bez potrebe za prebacivanjem brzina i bez buke i vibracija.

ë-Jumpy može lako da se dopuni na kućnoj utičnici (kabl režima 2 na klasičnoj utičnici od 8A ili pojačanoj utičnici od 16A sa kućištem tipa Green’Up), ili na privatnoj ili javnoj instalaciji (kabl režima 3 – 32A na Wallboxu) ili na super-brzom javnom punjaču koji omogućava da se 80% baterije napuni za samo 30 minuta.

Električna energija značajno smanjuje troškove koji nastaju pri korišćenju.

ë-Jumpy ima iste karakteristike kao i model sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, poput: različite veličine, visina od 1,90 m kako bi mogao da pristupi različitim parkinzima, korisna zapremina do 6,6 m3, korisno opterećenje od 1275 kg i modularnost koju pruža Moduwork pretvarajući prednji deo vozila u kancelariju na točkovima.

Ovaj trofej nagrađuje i stručnost timova Citroënove mreže i njegovih Business Centara koji prate profesionalce u njihovim projektima razvijajući rešenja po meri I u skladu sa izborom vozila, načinom nabavke, upravljanjem flotom i smanjenjem troškova korišćenja.